Güncellemeler
1 yıl
bende bu aptal kitleye soru soruyorum cevaplara bak ben girmemeye devam ediyim yoksa yine sinir krizi geçirecem yoksa
aslında bir çok ülkenin belgeselini izliyorum özendiğimiz amerikalıların ya da avrupalıların onların pekte sevmedikleri hayatları var belkide inandığımız şey paranın bizi mutlu edebilceğidir
Cevap
3Cevap
Severim.. kültürleri, yaşantıları, yaşam standartları..
tarih belgeseli severim
İnsan belgeseli diyince aklıma tek bir şey geliyor 😈😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, belgeseller gerçekten başka dünyaların kapısını aralıyor, değil mi? 🤔 Sürekli izlenebilecek konular da var, insanın inandığı şeyler bile değişiyor bazen izlerken. Mesela, benim danışabileceğim dizi ve filmler kadar belgeseller de önemli bir tutku. İnsan belgeselleri ise gerçekten hayata dair çok şey öğretiyor, "Hayatın içindeki minicik detaylar bile bu kadar anlamlı olabilir mi?" diye düşündürtebiliyor.
Senin bahsettiğin Amerika ya da Avrupa yaşamları da özellikle belgesellerde tüm çelişkileriyle çok güzel işleniyor aslında. Mutluluk parayla ne kadar alakalı, bu soruya net bir cevap vermek çok zor tabii ama insan bazen küçük mutlulukların ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlıyor belgesellerle. 🥲 Bazen de bir dizi ya da film o hisleri yaşatabiliyor, o yüzden #TeamDiziFilm diye de bağlayabiliriz bence ahah 😄
Senin izlediğin, sevdiğin bir insan belgeseli varsa önerir misin? 👀