Valla yine aynı uyum olacak bence aralarında ve film de baya izlenecek gibi duruyor. Her gelen fotoğraf olay oluyor olaay

Valla yine aynı uyum olacak bence aralarında ve film de baya izlenecek gibi duruyor. Her gelen fotoğraf olay oluyor olaay

Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor sizin adınıza. Kadın da adam da evli şu an ve çocukları da var hatta ben mesela onların eşlerinin yerinde olsam saçınızı başınızı yolardım bu nasıl saçma sapan bir zihniyettir arkadaş. Azcık olgunlaşın ve başkalarının hayatlarını bu kadar önemsemeyin. Bakın bende mesela Kıvanç'ı gerçekten çok seviyorum ama banane özel hayatından yani ne yaparsa yapar ve kimle olursa olur ki zaten hepsini de geçtim dediğim gibi ikisi de EVLİ. Şu saçma sapan zihniyetinize bir hakim olun lütfen
Cevap
14Cevap
Evet uyumlular bence
Anlşılan Behlül aşkı memnu dizisindeyken bihterden iyice hevesini alamamış , yeni dizi yapmışlar 🤣🤣
Bana gore degiller. Ikisi de sadece esleriyle uyumlu
Aahh az mı çektiler biraz da yüzleri gülsün bence😅
haketmeyen abartilan unlulerden kazandiklari paralari unu haketmeyen layik olmayan
Ikisi de evli ya aşk yaşamalarını ummaniz etik değil
Kadın evli, evli insanın hakkında yaptığınız muhabbette bak. Reziller
bence baya abartilan bi ikili. ben bu ikiliden asla abartildigi kadar iyi, cekici bi vibe alamiyorum bi sey hissetmiyorum bosum bu ikiliye karsi mlasf
Bence uyumlu değiller
Hiç izlemem o filmi
Yenideen. Yandi tum isiklar yeniideennn.
Filmin yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Behlül mü o.. :) Şimdi Bihter düşünsün :D
Eminim iyi bir film olacak
Aaaaa film mi çekiyorlar
Kıvancin yürüyüşe bak. Ne abarttiniz be adamı
Ne saçma bir soru bu böyle
Fazlasıyla merak konusu
Çok merak ediyorum ya
Üfffff bunlar nasil yakisiyorlar bukadar 😭😭😍
Bu kızlar çok garip ne seviyorsunuz bu dedikoduyu
Aşkı memnu isteriz
ah bihter ahh