Benim bir huyum var nasıl bulursunuz bilmiyorum ama sevdiğim bir filmde veya dizide olan aynı oyuncuları başka yapımda beraber görünce çok seviniyorum. Mutlaka araştırıp tekrar aynı ikiliyi izliyorum. Adeta bu "Başka bir evrende"😍 Zaten bu şekilde internet akımı da var, hoşuma gidiyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ise New York'da çekilecek bir Netflix filminde başrolü paylaşacaklar.Şu an verebileceğim bir süre örnek var aynı yapımda tekrar görmek istediğim oyunculara dair. Mesela Harry Potter oyuncularından 1-2 tanesini tekrar aynı yapımda görmek isterim. Aslında zaten var yaklaşık 10 film falan ama altın üçlüyü de görsek fena olmaz😂 Onun dışında Fight Clup oyuncularını tekrar bir filmde görmek isteyebilirim.
Peki siz?
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede buluşacak! Hangi iki oyuncuyu yeniden aynı yapımda görmek istersiniz?
Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez’i ben birbirine çok yakıştırıyorum ya. Medcezir dizisinde çok seviyordum ikisini. Keşke yeniden bir projede beraber çalışsalar.
yenilerden aklıma gelmiyor eskilerde olsaydık canım tarık akan sağ olsaydı tarık akan gülşen bubikoğlu derdim barış akarsu sağ olsaydı merve sevi derdim
biraz düşüniyim kenan imirzalıoğlu ve bergüzal korel aklıma geldi canım
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede buluşacak! Hangi iki oyuncuyu yeniden aynı yapımda görmek istersiniz?