Farklı platformlar kullanmaya başladığımdan beri nadiren gider oldum sinemaya. Siz de durumlar ne?

Farklı platformlar kullanmaya başladığımdan beri nadiren gider oldum sinemaya. Siz de durumlar ne?

#selamgençlik 🍀🍀
Sinemaya uzun zamandır gitmedim evde izliyorum fakat yine de gitmek istiyorum sinemaya gitmeye bayılıyorum.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Sinemaya gitmeyi çok severim ama gezme aktivitelerinde olduğu gibi illa yanımda kafa dengi birileriyle gitmek istiyorum. Her zaman da film ve sinemaya gitmeyi seven arkadaş bulamadığım için çok sık gittiğim söylenemez. Özellikle pandemi döneminde sinemalardan fazlasıyla uzaklaştığımı söyleyebilirim ama bu sinemada film izleme zevkimin değiştiği anlamına gelmiyor elbette.. 🙂🙂
Çok eig almışsın 😂
Pandemi den bu yana hiç gitmedim. Zaten ilgimi çeken bir film de olmadı. Evde Netflix ile idare ediyorum.
Cevap
20Cevap
İstediğim filmi Youtube'de izlediğim için sinemaya gidip para harcamak istemiyorum. Özellikle bu şartlarda asla.
33 yaşındayım toplasan 4-5 sade girmişimdir sinamaya , çalışmaktan sosyal aktiviteye vakit kalmıyor ne yazıkki
Sevmiyorum gitmiyorum, çok sevdiğim birilerini kırmamak için gittim bunca zaman o da toplasan üç kere.
Fırsat buldukça giderim bu sene çok gittim gerçi;)
Evet sevdiğim tazrda filmler olursa gidiyorum mesela Top Gün Maverick, Thor filmlerine gittim
Nadir gidiyorum. Bi uygulama sayesinde hemen telefondan izleyebiliyorum
Hangi uygulama
Ayda 1-2 bazen çünkü hemen internete düşüyo bazen gidip para vermek mantıklı gelmiyo
En son 8 ay önce gitmiştim galiba.
Bağlılık Hasan isimli bir filme...
baya oldu artık çok sık gitmeyeceğim sanırım zaten pek param yok
Evet elimde oldukça gidiyorum
Sinemayı çok severim ama bulunduğum şehirde sinema kapandı
Covidin ve sinema biletlerinin aşırı pahalı olmasınin da etkisi var.
Marvel ve DC filmleri için hala sinemaya gidiyorum.
Eskiden çok sık giderdim.
Hala eskisi kadar sık gidiyorum
Senelerdir gitmiyorum
Çok nadir ya :D
eskiye oranla çok az
Uzuuun süredir gitmiyorum.
Eskiden hep giderdim, 3 yıldır gitmedim.
En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum
Önceden giderdim şimdi gitmiyorum malum fiyatlar
Yessen
Sonuncu defa Tora gitdim vauuu değildi ama iyiydir
Hayır.
Filme bağlı.
Çok sık gitmem
gitmem
Dün gittim
Çok sık değil
Hiç gitmem
Gitmem.