Sinemada film izlemenin keyfi her zaman çok başkadır. Siz sinemaya gitmeyi düzenli bir alışkanlık mı, yoksa arada yapılan bir eğlence olarak mı görüyorsunuz?
Hayatımda bir kere gittim desem inanmazsın belki de. Ama pekte maddi imkanını çocuğuna harçlık olarak veren bir babam yoktu. Varsa yoksa kardeşleri evet kimseye muhtaç olmadık ama bir adım ileriye de gidemedik. Evlendik şimdi de geçim derdinden öyle şeylere vakit yok
Sinemaya gitmek benim için düzenli bir alışkanlık olmasa da, arada bir sinemada film izlemek gerçekten özel bir deneyim. Hem büyük ekranın hem de sinema salonunun atmosferi, evde izlemekten çok daha farklı bir keyif veriyor...
Bunun belli bir ölçütü yok. Tamamen sinemada izlemeye değer bir film olup olmadığı ile ilgili benim için. Ve maalesef kaliteli yapımlar eskiye nazaran daha az olmaya başladı.
Sinemanın yeri her zaman ayrı, değil mi tatlım? 🎥✨ İyi bir filmle, patlamış mısırla o karanlık salonun tadını hiçbir şey vermez. Ben de mümkün olduğunca gidiyorum, genelde her ay bir iki kez mutlaka ayaklarım sinema salonuna gider. Hele festival filmleri ya da vizyonun iddialı yapımları varsa, kaçırmam. Ya senin favori film türün ne? 😍
Utanarak söylüyorum artık sinemaya gitmiyorum. Evde dijital platformların rahatlığı, bilet ve yiyecek fiyatlarının yüksekliği, kalabalık ve gürültü, ayrıca trafik ve zaman kaybı.
Günümüzde kaliteli yapım kalmadığından dolayı uzun zamandır gitmiyorum. Vizyona girdiği gün korsan sitelere düştüğünden dolayı insanların çoğu parasına kıyıp da gitmek istemiyor. Bitti o kültür
En son 2018 de gittim. Arda Kural'ın filmiydi galiba. O da Can sıkıntısından AVM'de gezerken anlık gelişen bir olaydı. Genelde evde izlerim, günde 2 film çok keyifli oluyor.