Fragmanın vasatlığından gitmek istemiyorum aslında fakat nostaljik karakterlerden bir Thor kaldı. O yüzden izlemeyi düşünüyorum. Nete düşmesini bekleyemeceğim.
Ben hayatımda hiç bir filme gitmedim zaten insan sevmiyorum ayrıca filme sinema yerlerine gitmek bana göre de değil. İnternete HD düştüğü zaman indirir izleriz ne bu acele yani?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne acelesi ya, sen gitmeyi sevmiyorsun diye biz de mi sevmeyelim? Bu nasıl bir cehalet nasıl bir saygısızlık?
Dün gece gittim ve beğenmedim. O eski heyecanı vermedi vasat ve fazla komedi mizansen macera heyecan o tutkulu sert thor yok hayallerimi suya düşürdü. Ezik silik bir thor sevmedim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya yönetmenin "En komik benim" triplerinden de gına geldi. Ragnarok un kendine hs bir karakteri vardı. Bu çok karaktersiz bir film.
İzledim ilk gün. Ragnarok tadında ama açıkçası pek aman aman değildi. İlk yarısı komikti baya filmin o konuda iyi iş çıkarmışlar. Ama gerisi bi tık meh
bu filmi izlemedim ama genel hali boyle filmlerde. Karakter olarak en guclu gorundugu 1. Filmdi. Sonrakilerde cok abarttilar. Zaman gecirmek icin bunu da izlerim bu arada. Apple tv’ye dussun de
Normalde dün gidecektim ertelemek zorunda kaldım, en geç birkaç gün içerisinde giderim, Marvel Avengers serisinin tamamını izlemiş biri olarak sinema filmlerine mutlaka giderim