Diziler & Filmler Pembe gibi bir anneniz olsun ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Para goz sinsi 😂 boyle bir anneye sahip olmak ister miydiniz? Pembe gibi bir anneniz olsun ister miydiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Pembe gibi yüce bir varlıktan bahsediyoruz! Kırmızı çizgimizdir. O eşsiz şahesere, o şahane ruha laf ettirmeyiz. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet benim zaten anam olur kendisi varligi yeter, kleopatra gibi gaci Yorumla BDSMania +1 yıl O' nun denize girerken giydiği kürk olayım ben! Yorumla Soran +1 yıl Kurkle yoga yapip ustune kurkle denize giren queen..! Yorumla BDSMania +1 yıl Deniz soğuksa suyun içinde battaniyeye sarılan kainat önderi Yorumla Soran +1 yıl Tamam sus anama nazar degecek 🧿👑🧿 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ay Allah korusun Allah düşmanimin başına versin sadece 😂😂😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😄 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Evde 10 kg çekirdek çıtırdatıp ağızı dışa 60 dereceyle zürtletip halıyı belediye parkına çeviren bir ana, bilemedim, bir şey diyemiyorum. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orasini dert etme yaninda promosyon olarak fatosuda vericez 😂 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bu diziyi izleyen biriyle tekrar karşılaşmak istemem. Beni engelle çocuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar derken oncekinde noldu Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Seni koca bulup evlendirsin isterdin kesin🤣🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hihi 😂 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hahaha bak nasıl sevdin🤣🤣 zengn koca olcaktı ama 🤣🤣 unutmuşum yazmayı Yorumla Soran +1 yıl Of mizahsov yahgg Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Zengin koca hangi kız istemez yahu Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 393 cevap paylaştı. Yorucu olurdu ama eğlenceli de olurdu bilemedim 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 330 cevap paylaştı. Seninkini verecek yer mi arıyon kız 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Pembe çok şeker ona laf yok. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstemezdim
Pembe gibi yüce bir varlıktan bahsediyoruz! Kırmızı çizgimizdir. O eşsiz şahesere, o şahane ruha laf ettirmeyiz.
Evet benim zaten anam olur kendisi varligi yeter, kleopatra gibi gaci
O' nun denize girerken giydiği kürk olayım ben!
Kurkle yoga yapip ustune kurkle denize giren queen..!
Deniz soğuksa suyun içinde battaniyeye sarılan kainat önderi
Tamam sus anama nazar degecek 🧿👑🧿
Ay Allah korusun Allah düşmanimin başına versin sadece 😂😂😄
😂😄
Evde 10 kg çekirdek çıtırdatıp ağızı dışa 60 dereceyle zürtletip halıyı belediye parkına çeviren bir ana, bilemedim, bir şey diyemiyorum. 😂
Orasini dert etme yaninda promosyon olarak fatosuda vericez 😂
Bu diziyi izleyen biriyle tekrar karşılaşmak istemem. Beni engelle çocuk
Tekrar derken oncekinde noldu
Seni koca bulup evlendirsin isterdin kesin🤣🤣
Hihi 😂
Hahaha bak nasıl sevdin🤣🤣 zengn koca olcaktı ama 🤣🤣 unutmuşum yazmayı
Of mizahsov yahgg
Zengin koca hangi kız istemez yahu
Benzer sayılırlar 😂😂
Yorucu olurdu ama eğlenceli de olurdu bilemedim
Seninkini verecek yer mi arıyon kız
Benim annem ondan daha fena :D