Diziler & Filmler Edward mı Jacob mı? Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor 🤔Vampir mi kurt mu? Eğer jacob gibi bir kurt varsa jacob ama vampirin de karizması başka bee Edward mı Jacob mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Edward'a hiç ısınamamıştım ya, kitapta iyiydi ama Pattinson'ı hiç beğenmediğim için hep itti beni. Team Jacob... 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Jacob. Kahvede de o hatta 2 2 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Offf 🤦♀️😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jdjdjd 🤪 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nedense hep bana Edward daha karizmatik gelirdi ya 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Bende edward'cıyım ya 🤭 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ne Edward ne de Jacob. Sadece Vampir 🧛🏻♀️😅 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Tamam da bu vampirin dış görünümü önemli değil mi Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Wampir olsun teşekkürler 💐 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Sarıyorum 1 paket wampir. Afiet kardeşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gevşek ve kanka ve yaw he Jacob tabi ki de 😜 0 2 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Knk bu nece bir cümle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla KS mimledi yorumu 🥴 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl edward neden çünkü nasıl koruyordu bellasını 😀 2 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sağdaki avel yüzünden son batman filmini izlemedim. hiçbiri 0 4 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Ayıp be edward'a da denmez bu Yorumla ElCuco +1 yıl ergenlikten çıkın Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Çıkmıyoruz kardeşim en yetişkin sensin tamam Yorumla ElCuco +1 yıl en ergende sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Edward'a hiç ısınamamıştım ya, kitapta iyiydi ama Pattinson'ı hiç beğenmediğim için hep itti beni. Team Jacob...
Jacob. Kahvede de o hatta
Offf 🤦♀️😂
Jdjdjd 🤪
Nedense hep bana Edward daha karizmatik gelirdi ya
Bende edward'cıyım ya 🤭
Ne Edward ne de Jacob. Sadece Vampir 🧛🏻♀️😅
Tamam da bu vampirin dış görünümü önemli değil mi
Wampir olsun teşekkürler 💐
Sarıyorum 1 paket wampir. Afiet kardeşim
Gevşek ve kanka ve yaw he Jacob tabi ki de 😜
Knk bu nece bir cümle
Valla KS mimledi yorumu 🥴