Diğer Edward Cullen mi Jacob Black mi? Savaşzade Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ee siz hangisini seviyorsunuz? Hangisini seviyorsunuz? Edward Cullen Jacob Black Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Edward Cullen mi Jacob Black mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melisa1590000 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bunlar tarihe karismadi mi ya. ben deli gibi edward hayraniydim hatta arkadasim benim sayemde filmi izledi ve hayrani oldugunu icin her lafi demistim. Odam onun resimleriyle kayniyordu bir zamanlar :) ama simdi yarisi cope gitti 0 0 Yorumla
xxm15 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Hiç birini sevmiyorum. herhangibir hayranlığımda yok. 0 0 Yorumla
koysegaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 597 cevap paylaştı. Yenileri yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum örneğin yabancı dizilerde Teen Wolf--Arrow gibi tutulur onlar :D Benim düşüncem burada Edward Cullen. 0 0 Yorumla
İmparatoriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Jacob Black 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar