Hoş geldin... Hayatıma dahil ettiğim insan, Artık ikimizde özgür değiliz... Sadece birbirimize özgürüz... Yükümüz agır!!! Sorumluyuz artık birbirimizden... Aramıza duvarlar örüp birbirimizi kırmak yerine, El ele verip huzur bahçesine beraber tomurcuk acıp rengarenk çiçekler ekebiliriz... İstersen biraz benden katarım sana... Ben zaten iliklerime kadar senle doluyum , Yanımda ol, çiçekleri ben sular, Asmalardan üzüm toplarım sana En tatlı rüyalardan uyanıp İç çeke çeke seyrederim uykularını , Nefesin olur habersizce dolasırım yüreginde... En kötü kabusların kabusu olur , öyle cekerim nefesini içime... Ritmi durana kadar , Tutsak kalalım birbirimize , birbirimize Esir..! Sabah olana kadar değil, Ritmi Durana kadar..! Ben zaten iliklerime kadar Sen'le doluyum...
Yani o eve gelince mısır falan hazır olurdu. Zaten mısır hazırlamak iki dakikalık iş. Filme falan da karar verebilirdik ama kesinlikle korku istemezdim o ayrı.😂
Sevgilim yok olsaydı beraber karar vermek isterdim. Bazen onun dediği filme bakardık bazen benim dediğim filme yeter ki ortak noktada buluşabilelim. Kolasıydı çereziydi onları da hazır ederdik.