Selam KS ahalisi! Ajan filmleri, barındırdıkları aksiyon ve heyecanla çoğu zaman bizleri ekran başına kilitliyor. Sinema sektöründe ajan rolünü hakkını vererek yapan birçok oyuncu var. Peki ya sizce en iyisi hangisi?

Selam KS ahalisi! Ajan filmleri, barındırdıkları aksiyon ve heyecanla çoğu zaman bizleri ekran başına kilitliyor. Sinema sektöründe ajan rolünü hakkını vererek yapan birçok oyuncu var. Peki ya sizce en iyisi hangisi?

Jason.. Adam yürüyen karizma. Adam yakışıklı değil ama karizması ile bi ton yakışıklıyı çöpe gönderir.
Ajan rollerinde kesinlikle
1 Jason Statham
2 Keanu Reeves
3 Jet Li
Ayyy Jason bayılırım. İzlemediğim filmi kalmadı heralde. Kadınlarda Angeline Jolie idoldür.
İkisini aynı filmde görmek de isteriz :)))
Hoş buldum teşekkür ederim :)
Teşekkürler 🌸🌸
Ajan Smith yazacaktım ama birisi erken davranıp yazmış😏
O ilk film ne kadar güzeldi öyle ve seriyi hep o filmlerle hatırlamak istiyorum.
Son filmi seriden saymıyoruz tabiki ve ilk 3 seri dünya film tarihinin en çığır açıcı serilerinden birisiydi.
En güzelini yapmışsın.
Ben bozacaklarını düşünüyordum işin özünde ama merakıma yenik düştüm çünkü benim için karakterimi etkileyen yegane filmlerden birisi olduğu için daha ilk seansta izledim ama çıktığımda resmen şok geçirip beyin kanaması geçirecektim sinirden asahda
Cevap
9Cevap
Jason dedeee ah be. Netten bakayım yeni filmi falan var mı yok mu aklıma gelmişken
Baktım da 13 adlı bir film gözüme çarptı daha önceden görmedim bi bakarım ona 😃
Hugo Weaving tabi ki
Ajan Smith knk
Ajan filmi deyince aklıma 2 isim geliyor üstat biri Tom Cruise bir diğeri ise Matt Damon 🤔 eskilerden de Sean Connery geliyor 🤔
Aynen üstat zevkle izlediğimiz ve aklımızda yer eden filmler 🙃
dizi ve film sektöründe kimdir bilmem de hayattaki en iyi ajan rolü benimdir usta😅
Düşündüğümde aklıma birisi gelmedi maalesef
Seviyorum ama aklıma gelmedi şu an
Daniel Craig, Pierce Brosnan, Tom Cruise, Matt Damon
Angelina bölgenin oynadığı Ajan salt filmi beni etkilemişti..😌
Jolie olucaktı pardon kalvye 😬
😃🙈
Tom Cruise ve Daniel Craig
Tom Cruise, Jason Statham. 😎😎😎
Kesinlikle Tom cruise.
Jason statham💯
Köstebek filmi
Tom Cruise iyidir