Başından beri hangi yarışmacı favorim olduysa elendi. En son Batuhan favorimdi çocuk elendi 🙄
Sizce sezon başından beri ısrarla üzerinde durulan kadın şampiyon bu sene çıkar mı?
Nisa Survıvor'da kadın şampiyon olmayı hak ediyor mu?

Başından beri hangi yarışmacı favorim olduysa elendi. En son Batuhan favorimdi çocuk elendi 🙄
Sizce sezon başından beri ısrarla üzerinde durulan kadın şampiyon bu sene çıkar mı?
Nisa Survıvor'da kadın şampiyon olmayı hak ediyor mu?
O kadar adaletsiz bir yarışma haline geldi ki.. bu sene yarışmada nisadan çokk daha başarılı olan bir sürü yarışmacı vardı o koltuğa oturmayı en son hakeden kişilerden biriydi Nisa. Kadın olarak başarı yönünden Nagihan iyiydi bence ve şuanda da kesinlikle Adem hakediyor zaten eğer Adem olmazsa çok gülerim Nisanın şampiyon olmasına Survivor boyunca yata yata geldi buralara oylar sayesinde bence oy sistemi kalkmalı kimse orada çabaldığı emeğiyle kalmadı oylarla kaldı çok büyük adaletsizlik ve saçmalık.
Çok haklısın, adaletsizliğin bol olduğu bir seneydi.
Nagihanın şampiyon olmadığı bir senede kimse şampiyonluğu haketmiyor.
Bu yıl şampiyonluğu Nagihan hak ediyordu. Elendi dedim kadın olsun oda hak eden birisi olsun Ayşe olsun.. Oda elendi kız gülüyor diye bir çok algı yapıldı elenirken bile yüzü gülüyordu konuşması filan çok iyidi 😔. Nisa şampiyon olursa gerçekten çok saçma olur.. Adem olacaksa da sanki Acun sürekli Ademi şampiyon etmek için yarışma düzenliyormus gibi geliyor bana. 😂
Kadın şanpiyon olsun isterdim ama Nisa yatarak geldi kazanmasını istemiyorum Batuhan'a çok üzüldüm hiç beklemiyordum şampiyonluğa çok yakın gibiydi
Adem olsun istiyorum
Ben de Adem şampiyon olsun istiyorum.
@Merve433 herkes gibi mucadele etmedi. Uykum var dedi yarismadi. Kulaktan dolma sozlerle millete satasti nagihana iftira atti. O koltukta oturmayi enson hak edecek kisi nisa resmen fan yarisi olmus
@Cordoba1234 Bir gün uyudu diye yatarak gelmiş olmuyor. Öbür söylediklerini bilemem. Ben Nisa destekçisi değilim ama yatarak geldi demek haksızlık ve iftiradır
@Merve433 onu cok korudular gonulluler takimi. Potaya bile girmiyodu taa ki son zamanlara kadar. Batuhan her oyunda farkli yeniyordu onu. Batuhan kadar mucadele etseydi sampiyon olmasini isterdim ama etmedi
Tamamen saçmalık. Özelikle Nisanın finale kalması kadar komik bir şey yok shshsj
Survivor tamamen Fan savaşına dönmüş.
Kimin Fanı iyiyse o kazanıyor.
Yani ada da sabah akşam uyusa bile fanları hallediyor.
Nagihanıma yazık ettiler.
Cevap
56Cevap
Sen Nagi demiştin ben Atakan. İkisi de elendi ahah. Valla nisa hak etmiyor. Ademi sevmem, negatif gelir bana ama. Aslanlar gibi hak ediyor.
İkisi finalde oturacak demiştik.
Biri çıkar biri çıkmazsa çıkana oy atalım demiştik.
İkisinede yazık oldu çok üzüldüm.
Umarım Adem şampiyon olur, Nagihan'ın şampiyon olmadığı survıvor'da hiç bir kadın onun kadar şampiyonluğu haketmiyor.
nagi gitmeseydi keşke
Performans tablosunda ilk 6 elendi zaten adem 7. İdi. Nasıl hakediyor pardon jsjsjsjs
Umarım nisa olur
Kılıksız Adem kazanacak, yarışmanın sonu aslında başından belliydi
Adem şampiyooon 😄
Nagihan'ın şampiyon olmadığı Survıvor'da kimse şampiyonluğu haketmiyor.
umarım nisa kazanır. adem badem turabi zurabi zart zort tipler görmekten gına geldi anadolu çocuğu kabadayı tiplemeleri görmek istemiyorum. her sene aynı kişiler. errrrkek erkek tipler de görmek istemiyorum cemal can kazandı mesela onun şampiyonluğu güzeldi efemine tatlı bir erkek. bu sene de kadın kazansın
Ee Yuhh Be Nisa finale kaldıysa bu oy veren seyirciler bi şey kullanıyor kafası güzel ne içtiniz olum siz nisa hakketi mi finali haketmesi için oyunlar da sayı alması başarı getirmesi lazım tamam başarısı var ama çok değil adem nakavt eder performans da nisayi
Ogedayin da oylari simdi hep nisaya geliyor. Yoksa fazla dayanamazdi
Dudak büzerek finale geldi Nisa. Çok daha iyi yarışmacılar varken bu kızın finale gelmesi çok sacma ve adaletsiz.
Bencede final koltuğunda Nisanın olması saçma.
Ogeyday, Atakan önderliğinde ki gönüllü oyları nisada. Ama Nisa dün akşam iki sms'e çıktı. En büyük sorun bu.
Keşkee Batuhan çıksaydı finale.
Çok haklısın maalesef 😔
Valla kim olursa olsun zerre umurumda değil. Ülke batıyor millet iş bulamıyor. Ben kalıp Survivor denen saçma bir yarışmada acaba kim şampiyon olup cebine parayı koyarın derdine mi düşecem
Kesin Nisa olur öyle düşünüyorum ama batuhanın kazanmasını isterdim.
Yazık oldu Batuhana.
adem'in yarıştığı geçtiğimiz 2 sene deli gibi adem'in tarafında, onu destekliyordum. lakin bu sene pek sıcak değilim adem'e. şey hesabı oldu bu bir zamanlar çok yakının olan kişiye aniden buz kesilmek. nisa alsın bu sene
Nisa son 4koltugu bile hak etmiyor. Yagmurdan once elenmeliydi. Batuhanin hakki yendi aksamda ademin hakki yenecek nisayi sampiyon yapacaklar survivor benim icin bitti tamamen kurguvivor olmus ya da fanvivor
hayat bu akdar kısa iken
acunun zengin olmasını izlemek
ne bileyim
En haklı yorum bu sanırım 😄
Gönlüm nisa şampiyon olsun diyor ama adem daha çok hakediyor diye düşünüyorum
Bencede Adem Kılıççı daha çok hakediyor.
Bu sene çıkmasın. 😝
Haketmiyor
Haklısın.
Nisa açıkçası ne yaptı ki Batuhan ve adem çok çaba sarf etti.
Hak eden kimse o alsın açıkçası Allah herşeyi görüyor kimin çok çaba sarf ettiyse o alsın.
Pek izlemem nisanın finale kalmasına aşırı şaşırdım gerçekten o kadar iyi performans gösterdi mi ya? Tartışmalardan başka bir işe yaramadığını düşünüyordum haksızlık etmişim
survivor survivor değil ki izleyici getirip şampiyon bu deseler millet oha diyecek.. adem hadi neyse de nisa ne alaka finale bile kalmaması lazımdı
Batuhani çok seviyorum keşke elenmesiydi Tatlı ve sempatik bir gençti.
Ama bence nisa şampiyon olur gibi.
Nisa kesinlikle hak etmiyor. Nagihan olsun diyordum onu da elediler. Programın tamamen kurgu olduğunu düşünüyorum
Ademin sansi daha fazla. Ancak hem allstar hem de kadin sampiyon Nisa olmasini isteyenler de az degil.
"Survivor kadın yarışması değildir diyen hegemonik erkek Adem'in bir kadına elenmesini istiyorum. Bir kadın şampiyon olsun.
Nagihan olsun istedim. nisa aklıma bile gelmedi finale kalır diye ama nisanın işi zor adem güçlü bir rakip
Bir kadın şampiyon olmasını isterdim ama bu ikisi arasından da Adem i secerdim cunku Nisadan nefret ediyorum
Adem hak etti Nisan fan desteği ile orada hiç sevmesem bile hanım sayesin de komple izledim
Nisa olmaz inşallah adem olsun adem de hskkermiyor aslında değişti
Seyretmiyorum çünkü yalan dolan kamera arkasında yazılan tamamen kurgusal bir yarışma
Ondan çok daha önemli şeyler var. Yoksa bile yatar uyurum
Babalar önden gider evlatlar yol bilmez ADEM KILIÇÇİ🤜🤜
Nisa'ya 100 liralık oy attım, bugünde finalde baya oy atacam ve ailecek atacaz. Nisa şampiyon 💪
Nisaya vermiştim oyumu yürü be nisa hele mi ademin kadınlar hakkındaki konuşmasından sonra🤦🏻♀️
Hayır en gıcık olduğum Nisa'ydı ve sona kaldı. Nagihan bile şampiyon olamamışken Nisa olmayı haketmiyor
Bencede Nisa şampiyon olmayı haketmiyor, Nagihan'ın şampiyon olmadığı Survıvor'da kimse haketmiyor.
İnşallah Adem olur.
Yazık, bir Batuhan'ın performansına bakın bir de Batuhan'ın... Nerde çocuk gibi ağlayıp performansı kötü olan varsa koltuğa oturtuyorlar. Zaten arada bir izlerdim, Adem şampiyon olamazsa hiç izlemem artık.
hiç takıp etmedıgım bir yarışma programı Adem şampiyon olsun sörvayvır bitsin ve birdaha asla başlamasın
Nisa haketmiyor batuhan 2 önce o hareketleri yapmasa finale çıkardı bence nagihan da hakediyordu ama olmadı
İnşallah çıkmaz, nisa hiç haketmiyor çünkü. Batuhana üzüldüm
Nisa çıkmasın lütfen. Şampiyonluğa yaraşır biri olduğunu düşünmüyorum.
Bu sene hic izlemedim bir fikrim yok
Bu nisaya kim oy atıyor ya bunun gibi davranan kızınız olsa evden atarsınız simarikligi sempatik geliyor millete
Görüşlerde var bak biri 100 liralık oy atmış 😄
Takip etmiyorum ama Adem’i biliyorum daha önce kazanmıştı şimdi Nisa kazanabilir onu isterim
Umarım kadın şampiyon çıkar bu sefer🥳
Nisa haketmiyor aşkım yaa.
Takip etmiyorum. Feminist damarlarım kabardı sanırım😅 hak eden kazansın.
😄Benimde kabarıyorda baştan beri takip ediyorum haketmedi.
Batuhan olsaydı Keşke 😔
Sen ne dersen o olsun🥳🥳
ikiside haketmiyor adem nisaya göre bi tık hakediyor nisa oylarla geldi buraya
Ahanda Nisa birinci oldu valla 😂😂
Olmasın yaa
Yaaa... Batuhan olsun çok istiyordum.
Son gün Batuhan favorim oldu, çocuk elendi. 🤦
Nagihan şampiyon olamadı ya yazıklar olsun hiç tadı kalmadı bu sene
Adem olmuş zaten şampiyon bence Bir Kadın Sampiyon Daha Olmalı
Nisa kadar itici birisi yok. 25 yaşında kadın. Dudak büze büze çocuk gibi göstere göstere kendini finale geldi çok yapmacık çok itici
Adem kazanıcak gibime geliyo bakalım kim şampiyonn
Nisa kadın demek zaten İnşallah o kazanır.
Bence nisa şampiyon :)
Bir kadın şampiyon olsun artık yeter
canım nisa haketmiyordu batuhan kalmalıydı
Asalak nisa
Düşük bir ihtimal
Adem almalı ademin hakkı
Ademi sevmiyorm ama nisada kesinlikle hak etmiyor
Bu senede kadın şampiyon çıkmaz 😅
Hak eden kazansın
Nisa olsun çok iyi kız
Batuhana yazik oldu ya
Nisa sonuna kadar 🤩🤩