Böyle bir tiwit 26 bin beğeni almış. Böyle diziler yüzünden eski dizilerimizi iyice özler olduk. Nerde o hayatın güzel yanlarını kötü yanlarından daha fazla anlatan, bölüm süresi 1 saati geçmeyen diziler? Artık bakışmalı müzikli uzun uzun dizilerden gına geldi. Emre Uğurlu benim hesabım diğer görüşlerim orada yazıyor 😄Demet Akalın :D
2 bölümü de izledim. İzlerken dayanamadığımız şeyleri gerçekten yaşayan kadınlar var. Hayat hikayesini kısaca bildiğimden final yapması daha doğru olur. Dizi ne kadar sapkınlık ve iğrençlik varsa içeriyor
masumlar apartmanını izledim ilk çıktığında bi bölüm daral geldi daha da açmadım bile sonra kırmızı odayı izliyodum o da insanın psikolojisini bozacak onu da bıraktım
Final yapar mı yapmaz mı bilemem. İlk bölüm reytingi oldukça yüksekti, bu oranlarda reyting alırsa 2. sezon bile olur. İlk bölümü ben de izledim, dün akşam ikinci bölüme de ara sıra baktım.
AB grubunda yine birinci olmuş, Total grubunda da sıralama olarak yükselmiş :-D sanırım yükselişi devam edecek. Ben en az iki sezon olur diyorum. Yaz geldi sayılır bir ay sonra bütün diziler sezon finali yapacak. Önümüzde sezon belli olacak gibi her şey