Diziler & Filmler En sevdiğiniz çizgi dizi veya anime? Emrekaan99 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anketteki çizgi dizi veya animelerden hangisini en çok seviyorsunuz? Bakugan Pokemon Yu-gi-oh Ben 10 Transformers Star Wars Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Benim içlerinde en sevdiğim Bakugan, en sevmedigim ise Pokemon. En sevdiğiniz çizgi dizi veya anime? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Pokemon listede yok. 🧐 0 3 Yorumla Emrekaan99 +1 yıl Var. Yorumla sinefilim +1 yıl Benim körlüğüm... Yorumla Emrekaan99 +1 yıl En çok Pokemon'u mu seviyorsunuz? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Regular Show 0 3 Yorumla Emrekaan99 +1 yıl O da güzel ama listede yok çünkü o komedi dizisi, aksiyon-macera dizisi değil pek. u Barış_LonelyForever +1 yıl Soruda Aksiyon macera yazmıyor, ayrıca aksiyon ve mecara dizisi aynı zamanda Emrekaan99 +1 yıl Evet ama listeyi biraz ona göre hazırlamışım.
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Ben uzun bir süredir anime izliyorum ortam da kafama uyunca baya otaku oldum. Favori animem Naruto Shippuden ama listendekilerden seçecek olursam Bakugan derdim o da küçükken bitirdiğim animelerdendi. 0 2 Yorumla Emrekaan99 +1 yıl Bakugan Battle Brawlers'ın 4 sezonunu da bitirdiniz mi? Yorumla benkendall +1 yıl Tv de yayinlanmissa bitirmisimdir ama cok eski oldugu icin hatirlamiyorum Yorumla
Snejanka Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Bakugan'ı çok izlerdim 1 2 Yorumla Emrekaan99 +1 yıl Bende Yorumla Snejanka +1 yıl 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Naruto Exzo proty 0 0 Yorumla
laßelle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Küçükken ben10 izlerdim diğerlerini izlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pokemon listede yok. 🧐
Var.
Benim körlüğüm...
En çok Pokemon'u mu seviyorsunuz?
Regular Show
O da güzel ama listede yok çünkü o komedi dizisi, aksiyon-macera dizisi değil pek.
Soruda Aksiyon macera yazmıyor, ayrıca aksiyon ve mecara dizisi aynı zamanda
Evet ama listeyi biraz ona göre hazırlamışım.
Ben uzun bir süredir anime izliyorum ortam da kafama uyunca baya otaku oldum. Favori animem Naruto Shippuden ama listendekilerden seçecek olursam Bakugan derdim o da küçükken bitirdiğim animelerdendi.
Bakugan Battle Brawlers'ın 4 sezonunu da bitirdiniz mi?
Tv de yayinlanmissa bitirmisimdir ama cok eski oldugu icin hatirlamiyorum
Bakugan'ı çok izlerdim
Bende
🙂
Naruto
Exzo proty
Küçükken ben10 izlerdim diğerlerini izlemedim
Ben 10