Diziler & Filmler Sevdiğiniz bir ünlü dizi ya da filmde Lgbt Bireyi olarak oynasa tepkiniz ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Only Murders in the building:Cara Delevingne&Selena Gomez My Policeman:David Dawson&Harry Styles Deliriyorum abi kadrolar mükemmel homofobikler bile bence bu kaliteli 2 yapımı izler yazıyorum buraya Sevdiğiniz bir ünlü dizi ya da filmde Lgbt Bireyi olarak oynasa tepkiniz ne olur? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl sevdiğm bir ünlü var Léa Seydoux mavi en sıcak renktir fransız sinemasının bana göre en iyi filmi verdiği duygu çok muhteşem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soğurum soğudum da. Yalnız harry nonoş rolüne mi girmiş? Bu çocuk da inatla gay etiketi yapıştırmaya çalışıyor kendine, gay olsa bari 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nonoş değil Harry gibi birisine nonoş demek nonoşlara iltifattır bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Filmdeki rolü gay mi değil mi onu soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Biseksüel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Harry fanıyım. Hakkında çıkan homo haberlerine üzülüyorum... Umarım queerbaiting’dir. 😛 0 0 Yorumla
Gülleciben Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ayrılırdım. Her yerdende engellerdim. Bı daha suratına bakmazdım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım sende biraz algılama sorunu var kanka gerizek@lı desem hakaret ettiğimi sanarsın ondan bu tabiri kullanıyorum Yorumla Gülleciben +1 yıl Nasıl yani hakaret etmeden de derdini anlatabilecek kapasitenin olduğuna inanıyorum. Yoksa yanılıyor muyum? Yorumla Soran +1 yıl Soruyu tekrardan oku Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevdiğm bir ünlü var Léa Seydoux mavi en sıcak renktir fransız sinemasının bana göre en iyi filmi verdiği duygu çok muhteşem.
Soğurum soğudum da. Yalnız harry nonoş rolüne mi girmiş? Bu çocuk da inatla gay etiketi yapıştırmaya çalışıyor kendine, gay olsa bari
Nonoş değil Harry gibi birisine nonoş demek nonoşlara iltifattır bence
Filmdeki rolü gay mi değil mi onu soruyorum
Biseksüel
Harry fanıyım. Hakkında çıkan homo haberlerine üzülüyorum... Umarım queerbaiting’dir. 😛
Ayrılırdım. Her yerdende engellerdim. Bı daha suratına bakmazdım
Sanırım sende biraz algılama sorunu var kanka gerizek@lı desem hakaret ettiğimi sanarsın ondan bu tabiri kullanıyorum
Nasıl yani hakaret etmeden de derdini anlatabilecek kapasitenin olduğuna inanıyorum. Yoksa yanılıyor muyum?
Soruyu tekrardan oku
Rol bu işini yapıyor