Bütün dizilerde var gay çift. Son dönemlerdeki diziler filmler mutlaka zenci, asyalı, gay biyerlere yerleştiriyorlar. Sadece gay çiftimiz olsun diye hikayeden alakasız koymaları seyir zevkimi kaçırıyor. Özellikle Doctor who dizisini devralan firma 60 yıllık dizinin içine etti. Bunun dışında hikayenin gerçekten parçasıysa olması gerekli tabi
Özellikle de erkek eşcinsellerin olduğu kısmı biraz ileri sarıyorum. Lgbt'ye saygı duyuyorum ve hatta bazı durumlarda destekliyorum. Homofobik değilimdir lakin iki erkeğin öpüşmesi beni rahatsız edebiliyor ve ilgimi çekmiyor. Ben dediğim gibi ileri sarıyorum başkası ne yapar beni bağlamaz.
Gayet normal buluyorum
Gayet güzel görüyorum , tamam olsun ama her diziye de koymasinlar gözümüze de sokmasınlar türevi yorumları aşırı sacma buluyorum. Bu insanlar zaten reel hayatta da bizimle ve bu gayet normal bir şey normal olan bir şeyi normallestirmeyin diyemezsiniz buna öyle ya da böyle alışmak zorundasınız.
Ne demek ♡
Cevap
10Cevap
iki erkek görünce midem bulanıyor tiksiniyorum, kadınları görünce üzülüyorum tabi kadınlar güzelse.
Öyle güzel kadınların erkeklere ilgi duymamasına üzülüyorum hani gözünün önünde bir çanta dolusu paranın yakıldığını görürsünde için gider ya yakıcağına bize vereydin boşa gitti dersin onun gibi bir his oluyor.
Ayrıca eşcinselliğin arttırılmaya çalışıldığını düşünüyorum çünkü önümüzdeki yıllarda dünyadaki en büyük sorun dünya nüfüsü olucak gıda stokları yetmicek eşcinsellikle nüfus artışını kontrol etmeyi planlıyorlar.
Nasıl çocuk sahibi olucaklar evlat edinme dışında iki erkeğin çocuğu olması imkansız lezbienlerde aynı, ya bir erkeğin spermini alıcak hamile kalıcak ya da evlatlık edinecek nasıl çoğalıcaklar? Kim kardashian’nın babası 2 çocuk babası kendi isteği ile evlenip çocuk yaptı hatta geçmişte birsürü kadınla beraber oldu sonra kadın oldu cinsiyet değiştirdi bunun gibi aile babası olup sonradan kendi Hemcinsi için eşini bırakanlar var bide bu aktif pasif diye birşey var aktif olan gaylar diğer erkekle anal yolla birlikte oluyor Anal birliktelik insan yapısı için zaten uygun değil uygun olanı vajina aktif olan bir erken vajinal seks yapsa zevk almicakmı şimdi. ben doğuştan olduğuna inanmıyorum Hollanda gibi bu tarz şeylerin çok normal olduğu ülkerlede daha fazla olmasına ne demeli bide lezbienler ve gayların çoğu cinsiyetinden memnular aslında kadın ve erkeklik duyguları var bu duyguyu kendi cinsinde tatmin ediyor bide cinsiyetinden memnun olmayanlar var kadınken erkek gbi hissedenler onlar diğerlerinden farklılar belki o doğuştandır.
1. cisi tüp bebek ve taşıyıcı anneden çok sahibi olmak için Bir kadın yumurtalığının bir erkeğin spermi ile döllenmesi gerekir tabi çoğalmak için yine bir erkek ve kadına ihtiyaç var. Peki siz kemik iliğiden sperm üretilip bununla çocuk sahibi olmuş birini gördünüz ya da duydunuzmu araştırırsanız görürsünüz bu olay henüz laboratuvar ortamında kanıtlamadı fare üzerinde bazı deneyler oldu ama farelerin genetik yapısı yaşamaya elverişli doğmadı hemen öldü çünkü anne babanın genetik kodlarına ihtiyaç duyuyor ayrıca bu olay daha öncede yapılmış olan klonlama doğan yavrular sadece dişi olarak doğar erkek bebek elde edemezsiniz ayrıca doğal döngüyü Bozmak nekadar doğru ya da ne gerek var.
Sizin anlamadınız hala elinizin altıda internet var bu yöntemle bebek sahibi olan var mı bi bakın ya da deneyler başarılı olmuşumu. Banda söyleyin ben araştırdım çünkü.
Bu yöntemle çocuk sahibi olan kimler var mesela varsa haberlere düşmüştür mutlaka ayırca bu konuyla ilgili laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi veririrseniz sevinirim araştırmısınız.
Dizi veya gercek hayat,
Herkesin tercihi kendine.
Dizinin konusuna bakarım, cinselliğine değil.
Dizide bizim varlığımıza yer verilmesi beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsın lubunya 🌈 Love is Love ♥️
Tepkisiz kalıyorum normal çiftmiş gibi bakıyorum rahatsız etmiyor
Diğer çiftlere tepkim nasılsa onlara da öyle bir tepkim oluyor. Hoş buluyorum.
lezler itici gelmiyor ama diğerleri mideme dokunuyor
İzlenilmesi için hepsine koyuyorlar. Saçma ve gereksiz buluyorum.
Bu da son zamanlar moda oldu. Sapık düşünceden geliyor sanırım. Roman Polanskide vardı bu. Birnini eşiyle başkasını arkadaşının ilişkisini canlandırmak falan.
O kadar kadın işbirliği olan film dizi var. Hepsinde ilgisiz yere mutlaka seviştiriyorlar.
Bunu yapmayan bir Chicago filmini gördüm, bir de Rizzoli & Isles dizisini
Diziyi izledim sorun yok
Elite izledim the 100 2 sezon izledim böyle sahne yoktu
Ya izlemem zaten sarmadı ya elite son 2 sezon izlemedim sıktı çünkü the 100 de izlemem sıkıyor ya dizi dediğin 2 sezon felan olur boşuna uzatıyorlar
Ya olsun ol. asinada her dizidede gozume sokmasiar be aziyorum sonra
Evet lez olmayi dusunmuyo degilim
Evet ama ozamanda ya gay olmak istersem çok kararsızım
Çok kararsız bir yapim var benim yarin neyi arzulayacagimi bile bilmiyorum
lezler çok iyi değil mi?
elite yeni sezonda var gibi
Bir sey olmuyor normal
Izlemeye devam ederim
Ailemde olduğu için nötrüm
Evet lezbiyen
Mesajdan sorun
kadınları güzel erkekleri iğrenç. bu sebeple mesela yatakta iki kadınla beraber ilişkiye girdiğim zaman ayrı zevk alıyorum
Yükseliyorum 😉😋
vay toplar vay diye sesleniyorum ama duymuyorlar
İzlemem degistiririm pislik be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?