Diziler & Filmler Usta Oyuncu Cüneyt Arkın 'ı Kaybettik, Yorumuz Nedir? BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ömrünü sinema ve filme adamış dev bir çınardı. 80 ve 90'lar kuşağı olarak onun filmleri ile büyüdük. Mekanı cennet olsun😔 Usta Oyuncu Cüneyt Arkın 'ı Kaybettik, Yorumuz Nedir? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Az önce öğrendim. Yeşilçam' ın bir Çınar' ı daha gitti. Allah gani gani Rahmet eylesin inşallah. Geriye kimse kalmadı neredeyse. Bir devir kapanıyor. Usta oyuncular bir bir göç eyliyor. Piyasa da sadece kendini oyuncu sanan tayfa kalıyor. 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 1 0 Yorumla
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Çok üzüldüm. Nurlar içinde yatsın. 🙏🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonumuz 1 metrekare yer. Ne olursak kim olursak olalım. Ölmez dediklerimiz bile ölüyor. Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun Yakışıklı Ferit.. 1 3 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Yakışıklı Ferit hababam sınıfındaki Tarık Akan değil miydi🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın, sabah sersemliği. Düzeltelim Köroğlu… Yorumla BoğaçToprak +1 yıl 😊🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl filmlerini izleyip kendisiyle olmak için arzulardım, çok deli yırtıcı bir erkekti. mekanı cennet olsun. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar