Yani basit ufak detaylar bari değiştirilseydi diyorum. Dizide neredeyse her şey orijinalinde olduğu gibi yapılmış. Hatta bazı diyaloglar bile. Bu sebeple izlemeden daha her şeyi anlıyorum. Açıkcası oyunculuklarıda Berlin’i oynayan karakter dışında kötü buldum. Berlin’i canlandıran adam gerçekten bir şaheser bırakmış Netflix’e. O hariç diğer oyunculuklar çok Koremsi😃 Sizin fikriniz nedir?
La Casa De Papel: Kore uyarlamasını izleyenleriniz oldu mu? Sizce de fazla kopya değil mi?
Henüz izlemedim la casa de papel dün bitirdim açıkçası evet heyecan verici güzel bir yapım olarak iyi ama soyguncuları hırsızlık durumunu fazla meşru göstermek olduğunu düşünüyorum. Tabii işin iç yüzünden devletlerin de kanunsuz hukuksuz işler yaptığını göstermek var.
La Casada Gargamel 😂😂 ayrıca böylesi abartı filimleri artık saçma buluyorum her paranın seri numarası var neyi çalıyon nerede nasıl harcayacaksın hani her sokakta da kamera var yakalanmaması da ayrı bir ilginç
Bire bir aynısını yapmışlar isimler aynı olayın girişi aynı her şey. Sadece kore versiyonu. La case de papel hayranı seven biri olarak kesinlikle hayal kırıklığı diyebilirim 🙄
@efulimmm88 sıkı hayranıyım iki kere izledim aynı heycanla bi bakarım diyodum kore versiyonuna ama hep olumsuz eleştiriler duydum. Yaa zaten orijinal Profösör'ün olmadığı bir la case de papel zaten iyi değildir 😬😬o yüzden hiç bakmayım 🤦♀️😂
Böyle saçma gereksiz bir dizi görmedim. Başı belli sonu belli aynı diziyi tekrar cekmeye ne gerek var. Aşırı saçma ötesi olmuş, zaman kaybı gereksiz masraf.