Öyle uzun uzun liste yapmaya gerek yok. Ben sana iki güzel film tavsiye edeceğim. Bunlardan ilki Görünmeyen Misafir ve Ceset filmi. Gerçekten harika yapımlar mutlaka tavsiye ederim
Sleepers bakabilirsin Türkçe ismi yanılmıyorsam kardeş gibiydilerdi. Netflix'de var oradan izleyebilirsin. 1996 yapımı 2,5 saat dram ve suç türünde. IMDb puanı 7,5.
Konusu da şu şekilde. Sleepers, New York'un yaşanması en tehlikeli mahallelerinden birinde yaşayan bit grup gencin hikayesini anlatır. Bu dört genç bir gün yanlışıkla bir adamın hayatını tehlikeye atan bir kazaya sebep olduklarında gençlik ıslah merkezinde bir yıllık cezaya mahkum edilirler.
O halde Yaşam Şifresini önereyim sana. Kurgusu çok başarılı olan bir yapım hem heyecanı hem de aksiyonu hiç bitmiyor. Alt yapı olarak kuantum fiziğine oturtulmuş bir yapım paralel evrenleri güzel yansıtmış. Final bölümü çok tatmin ediciydi insanın aklını allak bullak edici bir finaldi.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim Peki normal sitede de izleyebilirim değilmi netflix özel değil
Yaz aylarında macera, fantastik ve bilim kurgu işleyen filmler izlenir. İzlemediyseniz Karayip korsanlarını öneririm. Kaçıncı kez izledim bilmiyorum ama her zaman sarıyor bu kesin 😃
Aamir khanin filmeri *3 idiot *Yerdeki yıldızlar *Süper star *Pk Bu 4 film güzel
The platform var Yıldızlar Arası diye bir film var I * legend diye bir film var Adalet diye bir film var bunun serisi de var Arınma Gecesi diye film var bununda serisi var
Venom 1 ve 2 dublajlısı da vardı büyük ihtimal Marvel filmleri de güzeldir. Buraya Kadar ve Bu Da Nereden Çıktı filmleri var komedi türünde. James Franco başrolde her ikisinde de.