Diziler & Filmler "Benjamin Button' ın Tuhaf Hikayesi" gibi bir hayatınız olsun ister miydiniz? Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor En etkilendiğim yapımlardan biridir. Böyle bir hayat size sunulsun ister miydiniz? "Benjamin Button' ın Tuhaf Hikayesi" gibi bir hayatınız olsun ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır istemezdim. Başıma gelecek en kötü şey olabilirdi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İsterdim 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Büyümüşte küçülmüş tabirinden geliyor bu film. Küçükken hepimiz Buttonduk. 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% +1 yıl Güzel filmdi eğer Brad Pitt gibi olacaksa neden olmasın ama biraz zor olabilir. 1 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl David Fincher'in skalasinda en altlarda olan film bence bir diğeri Zodiac. Film güzel mi güzel ama ikinci defa izleme isteği uyandırmamisti. Bi Fight Club, Seven, Gone Girl değil. 0 1 Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Git sen de git sitenin iq su iyice düşsün Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Şuanki hayatımdan kurtulmak için her hayata kabul 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 379 cevap paylaştı. İstemem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır istemezdim. Başıma gelecek en kötü şey olabilirdi
İsterdim
Büyümüşte küçülmüş tabirinden geliyor bu film. Küçükken hepimiz Buttonduk.
Güzel filmdi eğer Brad Pitt gibi olacaksa neden olmasın ama biraz zor olabilir.
David Fincher'in skalasinda en altlarda olan film bence bir diğeri Zodiac. Film güzel mi güzel ama ikinci defa izleme isteği uyandırmamisti. Bi Fight Club, Seven, Gone Girl değil.
Git sen de git sitenin iq su iyice düşsün
Yok istemezdim
kesinlikle hayir.. :)
hayır tabikide her şey zamanında güzel
Galiba istemezdim
Şuanki hayatımdan kurtulmak için her hayata kabul
izlemedım nasıl bi film
istemem
Hayır istemem
Tövbeee
İstemem.