Disney+ Türkiye’ye hızlı bir giriş yaptı. Netflix dünya genelinde üye kaybederken, Disney+ üye sayısını arttırıyor. Bazıları Disney+ içeriklerini beğenirken, bazıları ise beğenmiyor.
Edebilmesi için zaman gerekli. Sistemler yeni yeni kuruluyor lakin şu an da olumlu gittiğini söyleyebilirim. Ayrıca ekonomik olarak en iyisi Disney zaten platform olarak. Bir yapım yaparken hiç zorluk çekeceklerini düşünmüyorum. Bakalım zaman gösterecek.
Şu anki zayıf içeriğiyle mümkün değil. Özellikle film arşivi fazlasıyla yetersiz. Birçok TV'de uygulanması desteklenmiyor. Exxen bile destekleniyorken Disney sana noluyor diyesim geldi. Uzanıp tek tıkla TV'de bir şey izleyemezsem abone olmam. Dublajlı içerik çok az. Bu büyük bir eksik.
Zamanla oturacak. Hemen olmuyor tabi. Çok çok kişi talep ediyormuş gibi reklamını yaptılar iyi ses getirdi. Zamanla Netflix ile kıyaslanacak bir platform haline gelebilir.
İçerikler çok kötü bana göre yetersiz. Çok çocuksu şeyler var. Şahsi düşüncem 8-15 yaş aralığına hitap ediyor. 18 ve üzeri için belgesel, star wars diyebilirim. Bunun dışında şuanlık içerik olarak tatmin edici değil. Netflixi bu içeriklerle tahtından edemez bence.
Disney fantastik dünyayı sevenlere daha çok hitap ediyor bence. Netflixi tahtından eder mi bilmiyorum ama Türk yapımı içeriklerin gelmesiyle kendine çok güzel bir yer bulacaktır.
Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor hesabı olmuş. Disney+ baştan aşağı Netflix kopyası olmuş. Ana ekranını bile aynı yapmışlar. Ne demişler taklitler aslını yüceltir.
Üyelik almıştım. Belgesel dışında pek tatmin edici içerikleri yok gibi geldi bana göre (kişiye göre değişir). Gördüğüm kadarıyla daha çok popülariteyle ilgili içerikler var marvel tarzı, çizgi filmler, star wars bölümleri ve bazı karakterlerin filmleri ayrıca animasyonlar var, kardashian mı ne onunla ilgili bir şey vardı, mucize doktor vb. hazırda olan diziler. İleride içerikler artar belki. Fakat şuanlık gördüğüm manzara belgeseller dışında çocuksu geldi. Netflix daha iyi şahsi düşüncem. İleride içerikler artar değişirse fikrim belki o zaman değişebilir şuanlık Netflix daha iyi.
çok sayıda ekran açma özelliği var ama bunu satışlar artınca azaltabilir. ayrıca çocuklara hitap eden çok fazla içeriği var o yüzden ailelerin tercihi olur