Diziler & Filmler En beğendiğiniz Jason Statham filmleri nelerdir? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor KScanlar merhaba,Jason Statham başarılı bir oyuncu ve pek çok savunma sanatları dersi almış gösterilerinde kullanmıştır.Aldığı bazı eğitimler : BoxingKickboxingJudo,Brazilian jiu-jitsuWing ChunKung fuKarateEn beğendiğiniz Jason Statham filmleri nelerdir?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor En beğendiğiniz Jason Statham filmleri nelerdir? Cevapla Film Soruları Eğitim Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Steppingstone Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Taşıyıcı derim aga... Bu filme başka bir oyuncu düşünülmesi söz konusu değildi zaten. Tam Jasonlık bir yapım adam kolayca ve başarıyla üstesinden geliyor. Çok harika bir film. Aksiyon filmi izlemek isteyenler, derhal bu seriyi izlemeli. 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Serileri keşke onunla tamamlasalardı. Taşıyıcı, ölüm yarışı güzel filmlerdi ama onsuz bittiler. Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok güldüm afişe 😄😄TaşıyıcıHızlı ve öfkeliCehennem melekleriMekanikTetikçiParkerSadece bunları izledim ve hepsini de çook beğendim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hızlı ve öfkeli 0 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Taşıyıcı, acayip güzeldi.. Özellikle kuralları Isim yok Asla paketin içine bakma Anlaşma yapıldıktan sonra değiştirilemez..Gibi 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sayayım, Taşıyıcı serileri, mekanik, hızlı ve öfkeli ve diğerleri isimlerini unuttum şimdi 1 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben en çok Taşıyıcı serisini seviyorum 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Hepsini izlemedim ama Tetikçi güzeldi. 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Lock, Stock and Two Smoking Barrels 0 0 Yorumla