• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En sevdiğiniz Jim Carter filmleri hangileri?

Hayday
Hayday Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Jim Carter'ın yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • CaNSuU
    CaNSuU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

En İyi Jim Carter Filmleri Nelerdir?

1-Sahtekar

Sahtekar, Bill Condon tarafından yönetilen ve Jeffrey Hatcher tarafından yazılan 2019 tarihli bir İngiliz gerilim filmidir. Filmde Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey ve Jim Carter rol alıyor. Hikaye, yaşlı bir dul olan Betty McLeish (Helen Mirren) ile çevrimiçi olarak tanışan bir dolandırıcı olan Roy Courtnay'i (Ian McKellen) takip ediyor. Daha sonra, biriktirdiği birikimlerinden onu dolandırmak için yola koyulur, ancak ilişkileri geliştikçe, beklenmedik bir şekilde kendisini ona çekilir bulur. Sahtekar, Nicholas Searle'ın aynı adlı romanına dayanan, Jeffrey Hatcher'ın senaryosundan, Bill Condon tarafından yönetilen 2019 İngiliz psikolojik gerilim filmi. Filmde Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey ve Jim Carter rol alıyor. İnternette bir dul kadınla tanışan ve onunla bir ilişki geliştirmeye başlayan bir dolandırıcıyı takip eder, ancak kendisini beklenmedik bir şekilde ona çekilir bulur. Film, 15 Kasım 2019'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Warner Bros. Pictures tarafından vizyona girdi. Mirren ve McKellen'in performanslarını öven ancak filmin konusunu eleştiren eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. IMDb 6.7/10

2- Alice Harikalar Diyarında

Tim Burton'un yönetmenliğini yaptığı bu filmde Jim Carter, Cellat (Executioner) karakterini canlandırıyor. Rol arkadaşları Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Alan Rickman ve diğerleridir. Fantastik macera olan film aslında aynı adı taşıyan Lewsi Caroll'un yazdığı kitaptan uyarlama. Filmin konusu, 19 yaşında ki Alice'in kendi nişan partisinden kaçarken bahçede ki tavşan deliğine düşmesiyle başına gelen olayları anlatıyor. Kült eserden uyarlama olan bu filmin IMDb puanı 6.4/10

3- Küçük Vampir

Küçük Vampir (2000), Uli Edel tarafından yönetilen ve Angela Sommer-Bodenburg'un aynı adlı kitap serisine dayanan bir İngiliz-Alman aile filmidir. Filmde Richard E. Grant, Jonathan Lipnicki, Alice Krige, Jim Carter, Rollo Weeks rol alıyor. Jim Carter Rookery rolünde. Film, yeniden insan olmanın bir yolunu bulmaya çalışan Tony (Lipnicki) adında genç bir vampirin hikayesini anlatıyor. Görevinde kendisine yardım eden Anita (Krige) adında bir insan kızla tanışır. Yol boyunca, onları durdurmaya çalışan bir grup kötü vampirle savaşmaları gerekir. Film, dünya çapında 44 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek bir gişe başarısı elde etti. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, ancak Lipnicki ve Krige'nin performansları övüldü. IMDb puanı 5.7/10

4- The Sea Beast

Deniz Canavarı, küçük bir kasabayı dehşete düşüren dev bir deniz canavarı hakkında bir film. Kasaba halkı, yoluna çıkan her şeyi mahvetmeden önce deniz canavarı filminin konusu olan yaratıcıyı durdurmak için bir araya gelmelidir. Filmde Kral karakterinin seslendirmesi Jim Carter yaparken filmin yönetmeni Chriss William ayrıca filmin IMDb puanı 7.1/10

5- Brassed Off

1996 yapımı Brassed Off filmi, Güney Yorkshire'daki gerçek hayattaki Grimethorpe kasabasına dayanan kurgusal Yorkshire kasabası Grimley'de geçiyor. Film, yerel kömür madenindeki madencilerden oluşan Grimley Colliery Brass Band'in hikayesini anlatıyor.
    Film, müziğin gücü ve inandığınız şey için savaşmanın önemi hakkında yürekleri ısıtan bir hikaye. Zorlukların üstesinden gelmek için birlikte çalışmak hakkında canlandırıcı bir film. Jim Carter Harry rolünü canlandırırken filmin yönetmeni Mark Hermandır. IMDb puanı 7.2/10

6- Top Secret

Amerikalı bir rock and roll şarkıcısı, Doğu Almanya'da hapsedilen bir bilim insanını kurtarmak için bir Direniş planına dahil olmasını anlatan yönetmenleri Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker olan filmde Jim Carter Déjà Vu karakterini canlandırıyor. Filmin IMDb puanı 7.2/10

7- Black Beauty (Siyah İnci)

1994 yapımı "Black Beauty" filminin konusu aynı isimli bir attır. Film, Anna Sewell'in ilk kez 1877'de yayınlanan "Siyah Güzel" adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Siyah İnci'nin hikayesini onun bakış açısından anlatmaktadır. ve insanların yapabileceği kötü şeyler. Yol boyunca hem vahşi hem de evcil diğer atlarla tanışır ve hayatı, aşkı ve özgürlüğün önemini öğrenir. Film, hem at severlerin hem de hayvanseverlerin kalplerine dokunacak, hareketli ve güzel bir hikaye. Filmde Jim Carter John Manly rolünü canlandırırken filmin yönetmeni Caroline Thompson, IMDb puanı ise 6.6/10

8- Oxford Cinayetleri

Oxford Cinayetleri, Álex de la Iglesia'nın yönettiği ve John Hurt, Elijah Wood ve Julie Cox'un oynadığı 2008 gizemli gerilim filmidir. Film, Guillermo Martínez'in 2004 yılındaki aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Matematiksel bir bilmece içeren bir öğrenciden isimsiz bir mektup alan bir mantık profesörünün hikayesini anlatıyor ve bu, aynı kalıbı takip eden bir dizi cinayete yol açıyor. Oxford Cinayetleri, filmin yönetmeni Alex de la Iglesia'nın ilk İngilizce filmiydi. Barselona ve Oxford'da çekildi. Jim Carter Müfettiş Petersen rolünü oynarken filmin IMDb puanı 6.1/10

9- King Lear

William Shakespeare'ın aynı isimden yazılan oyunundan uyarlama olan filmin yönetmeni Richard Eyre'dir. Filmin başrolleri Anthony Hopkins, Emma Thompsan, Florence Pugh ve Andrew Scott'tır. Filmin konusu Yyaşlanmakta olan Kral Lear'ın topraklarını 3 kızı arasında paylaştırmak isterken yaşça büyük kızların Kral'ın aklını çelmesi ve Kral'ı en çok sveen kızı olan Cordelia'nın reddedilmesi bunun üzerine ülkeyi kendi çıkarları için çalışan kızlarına teslim eder bu yüzden ülkenin trajedik konuma gelmesine neden olur. IMDb puanı 6.1/10

10- A Month in the Country 1987

A Month in the Country, Pat O'Connor tarafından yönetilen 1987 yapımı bir filmdir. Film 1919 yazında İngiltere'nin Yorkshire kırsalında geçiyor. Jim Carter'ın yer aldığı filmde ki rolü Ellerbeck. Film IMDb puanı 6.8/10

Jim Carter Kimdir?

Jim Carter, çeşitli televizyon programlarında ve filmlerde rol almış bir İngiliz aktördür. En çok ITV dönemi draması Downton Abbey'deki Bay Carson rolüyle tanınır.
    Carter 1948'de İngiltere'nin Yorcester kentinde doğdu. Oyunculuk kariyerine 1970'lerde çeşitli televizyon programlarında rol alarak başladı. Popüler sitcom The Fall and Rise of Reginald Perrin'de tekrar eden bir rolü vardı ve ayrıca The Elephant Man ve The Naked Gun 2½: The Smell of Fear filmlerinde de yer aldı. Carter'ın çıkış rolü, 2000'lerin başında Downton Abbey'de Bay Carson olarak rol aldığı zaman geldi. Gösterinin altı sezonunun tamamında yer aldı ve performansıyla büyük beğeni topladı. Downton Abbey 2015'te sona erdikten sonra, Carter çeşitli film ve televizyon rollerinde görünmeye devam etti. En son Darkest Hour ve Ready Player One filmlerinde görüldü. Carter, çalışmaları için çok sayıda ödül kazanmış çok saygın bir aktör. Royal Shakespeare Company'nin bir üyesidir ve iki BAFTA'ya aday gösterilmiştir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Sevmeyiunuttum
    Sevmeyiunuttum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Eternal sunshine of the spotless mind

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Ünlü bir yönetmen değil

0
    1 Yorumla
    • rory13
      rory13
      +1 yıl

kendisi oyuncu yönetmen değil

Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Maske

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En sevdiğiniz Jim Carter filmleri hangileri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz Dwayne Johnson filmleri nelerdir? 4 cevap verildi
Oynadığı roller ile akıllarımıza kazınan Tom Hanks'in filmlerinden en sevdikleriniz hangileridir? 13 cevap verildi
Scott Adkins filmlerini sever misiniz, en sevdiğiniz filmi hangisidir? 11 cevap verildi
En sevdiğin film nedir bilen var? 5 cevap verildi
En Sevdiğin Film Karekteri Kim? 9 cevap verildi
En beğendiğiniz filmler? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨