Pandemi dönemine kadar vardı. Ayda mutlaka birkaç kere film izleme giderdim sinemaya. Fakat salgından sonra maalesef bu alışkanlığımı birazcık kaybettim. En son hangi filme gittim, Dune çöl gezegeni filmini izledim. Onu da uzun süre sonra sinemaya ilk gidişim olmuştu.
Aslında eskiden sürekli olarak yeni bir film vizyonlara girdiğinde direkt olarak sinemaya giderdim.
Fakat son zamanlarda da ülkenin ekonomisini göz önünde bulunduracak olursak; Tek kişi bile gidecek olsak çok fazla masraf çıkıyor.
Bu sebepten ötürü ben artık vizyona giren filmlerin vs. Netflix'e gelmesini bekliyorum ve netflix'ten izliyorum, bazı sitelere daha erken düşerse oraları tercih ediyorum.
Olmasını isterdim ama bir film için 40 TL vermekte gelmiyor içimden düşünsene bilet 40 içeriden Mısır kola işte ıvır zıvır diyelim yanında getirmedin veya bir şey oldu işte aldım diyelim orada kişi başı 70 lira yani bir tane film için biletine 40 lira vereceğime bir sürü seyretmek için netflix veya farklı bir platforma üye olurum
Bu zamana kadar hiç gitmedim ancak bunu bir kez de olsun yapmak istiyorum zaten bir kez yapınca sürekli yapacağımı düşünüyorum. Her gün gün aşırı olmasa da haftada ayda bir kez mutlaka gitmeyi düşünüyorum ama öncelikle başlamam lazım tabii ki buna.
yok be knk nerdeee. eskiden giderdik ucuzdu. şimdi bir sinema parası 1 aylık netflix ücretini buluyor. ben evden takılıyorum tv büyük zaten , mısır patlatan avratta var. ne hacet sinemaya :D