Şöyle diyeyim ben oldu bitti zaten yaşıtlarımdan çok daha fazla çizgi film izledim ve halan da eskisi gibi izleyebiliyorum ve bunun 70 yaşına gelince bile pek değişeceğini sanmıyorum. İnsanların bazısı yadırgıyor "Sen çocuk musun" bunu çocuklar izler gibi şeyler diyorlar ama elimde değil seviyorum. Normal film-dizi de izlemeyi seviyorum ama mesela çizgi film de izlerim. Mesela en son Sürekli Dizi izledim yine.
Yaşım 20 olmasına rağmen hala çizgi film i̇zlemeyi sevmem normal mi?
Bence gayet normal çünkü ben de 19 yaşındayım ve gerçekten çok seviyorum çizgi dizi izlemeyi. Tabii ki geçmiş çizgi filmlerin tadı yok şu an kilerde ama yine de bence gayet güzeller.
Burada önemli olan kendini Bu çizgi filmlere ne kadar kaptırdığın. Eğer gerçeklikten kopuyorsan orayla çok fazla bağ kuruyorsan bence bu normal değil ama bu sadece senin açından değil 10 yaşındaki 5 yaşındaki bir çocukta yaşansa da normal değil. Yani izlerken gerçeklikten bağını koparma oranın Bir hayal dünyası olduğunu bil gerçek hayatında onların olmayacağını bil yeter onun dışında zevk almak keyif almak için tabii ki izleyebilirsin kime ne bundan önemli olan senin mutluluğun.
Çizgifilm izlemenin yaşı mı olur? Ben uyumadan önce hala şirinler, winx club falan izliyorum. Daha dün arkadaşımla konuştuk bugün birlikte aurora izlicez yeniden. Her hafta bir disney prensesi. Geçen youtube'da karşıma cartoon network en iyi arkadaşım maymun çıktı izledim ve çocukluğum aklıma geldi o kadar mutlu oldum ki.
Sürekli dizi izlemeyen de ne biliyim yani 😂😂çocukluğum sürekli diziyle geçti daha dün rigby nin skips i bilek güreşinde hile yaparak yendiği bölümü ve yumurta yarışması bölümünü izledim sen hangi bölümü izledin?
Tamam buldum filmden korkan rigby rakun olan filmden korkmayan da mordecai karga olan naber müdür bölümünü çocukken izlediğimde çok korkmuştum ya😂😂 ama şimdi izleyince gülüyorum
Herkese nağber müdüürr diyesim var 😂 Bir de powerpuffgirls çizgi dizisinde bir bölüm vardı ama bulamıyorum. Şişko değilim ki ben, değilim ben şişko diyerek yatakta depresyona giriyordu bubbles 😂 Allah'ım nasıl tatlıydı yaa. Keşke hangi bölüm olduğunu bilsem 😂
Nasıl ya nasıl ya 😂😂 benim küçüklüğüm onlarla geçti bu arada mavi olan buubles dı galiba fıstık yeşili olan demiştir kesin😂😂 en sorumluluk sahibi olan da pembe olandı