Çünkü Survivordan Avatar Atakan elendi... Annemle çok ciddi bir paraya iddiaya girdik... Bu nasıl olur söyleyinde şoktan çıkarın beni...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hay senin derdini...
Memleket elden gitmiş senin dert ettiğin şeye bak.
Lanet olsun survivora da yemek programlarınada diğerlerinede...
ya sen konuya yazmıyorsan yazma hepsini biliyoruz ama karalar mı bağlayalım...
iyi oldu 😂 fazla havanlanmisti ve elencegini tahmin etmiştim ben #sampiyonadem ab
ben iddia olsa elenmeyeceğine dair 100 bin koyardım... Valideye 10 kutu 6'lı magnum alacağım iddiaya girdik çok ama çok şaşırdım... geçmişte bu nagihanı damlayı falan eledi mümkün değil kısa süreli hafıza kaybına uğradım elenince tansiyonum falan düştü... Hikmet ya da muhtemelen nisa elenir dedim...
hikmete kim oy atıyo ya çok şaşırıyorum 😂😂paralı şey tuttu heralde gitmeden
validenin dediğine göre güreş fedarasyonu ve üyeler ağalar paşalar vs... Özellikle Adem o harekatı yaptıktan sonra acıdılar adama... Adem az değil... Oldu olacak kırbaçla vuraydın mübarek :) :) :)
Atakanin ademe yaptığı da kendini eledi 😂
Ben şu an extresini izliyorum survivorun... Duyduğuma göre asıl finalde bastıralım derken az oy atılma sonucu olmuş.. Hani burayı zaten geçer diye düşünüp bastırılar... Bu arada hikmet mağdur oldu... Adama bir şey yapmadığı kaldı Ademin sonra geldi nagihan basit bir anlaşmazlığı ahlaksız teklif olarak anlattı sanırsın hikmet çiftleşme teklif etti nagihana :) Mağdur ettiler adamı...
hikmetin bu zamana kadar yaptığı rezilliklere göre az bile 😂
Bazı uafak tefek şeyler var ama bu demek değildir ki ona bu hareketler etik... Adem 3_4 tane tekme atıyor sonra kapalı alanda adamın hayalarına popsuna topla vurmaya devam ediyor... Adem orada bu hareketi yaparken adam Allahım sen meydanları pehlivansız bırakma diyor... Tutuyor Adem meydanları sensiz bırakabilir ama diyor... Meydanlara senin varlığını yokluğun bir der gibi... Adama nagi ahlaksız teklif diyor... Gökhan keserinden tutta Ardahana varasıyana kadar neler neler yaptılar... Bu saatten sonra şampiyon olsa şaşmam...
Ademle son ikiye kalırlarsa belkide son tekmeyi Hikmet atar Ademe... :) Son atan iyi atar :)
valla bende beklerim artık 😂final koltuğuna oturabilir ama hikmete yapılanlar hep biriken şeyler çok arıza bi adam o
Valla bu survivor ne arıza adamları şampiyon yaptı... Turabiye bak mesela... Derya Kudurmuşlara bak... neyse Hikmet bazı şeyler yaptı evet ama her şeye rağmen ayıp şeylerdi hikmete yapılan... Bir delikanlının kaldıramayacağı şeyler...
ben 2020den itibaren izlemeye başladım lakin bu sezon hikmete çok gıcığım 😂hikmete bunları yapmadan önce de onun hareketleri çok gıcıktı anlaşması zor biri tabi ayıp edilen noktalar ona da oldu ama ben genel itibariyle bakıyorum
sen kimi tutuyorsun bu arada?
Keşke 2016'da elenseydi Atakan... bu fıstık şampiyon olacaktı... Ben damla canı tutuyordum o zaman şimdinin panaroma sunucusu... https://www.youtube.com/shorts/hSbQL74B-T4 çok tatlı bir kız sencede öyle değil mi?
adem
Batuhana da sempatim var komik çocuk
anılın elenmesine de üzüldüm o da iyiydi erken elendi
damlacani panoramadan tanıyorum evet çok tatlı kız
Ben şu anda derim ki ya Batuhan şampiyon olsun ya Nisa... Ademi o hareketine kadar severdim... Şu an buzlukta ki dondurma gibi soğudum Ademden... Artık Adem ile Hikmet sona kalsa Hikmete oy atarım o derece... Nagihandanda aynı derece soğudum bu yıl biraz tutar gibi olmuştum ahlaksız teklifi bir yarışmacıyı eletmek için yanlış anlaşılmak için kullanmaya çalışana dek...
teklifte ahlaksız olsa bari :) birde diyor ki yok beni her yerde sıkıştıyor yok ormanda sıkıştırıyor bilmem ne bilmem ne bıd bıd bıdı :)
hahaha 😂 naginin kafa gidik ya o dediği olmadı gerçekten, ama adem tekme attıysa da hikmet yalandan orada oyalandigi için yaptı hikmete de malzeme çıktı mağduru oynadı yoksa onun altında kalır mıydı o 😂 neler neler dedi ademe daha öncesinde. ben yine de ademden soğumadim onu destekliyorum ama tek bir oy bile atmam keriz gibi 🤣🤣
Adem ayağından da iktirebilirdi karşıdaki eşek değiil, güzel kardeşim değil eller yüklüyken otomatik bagaj kapağı açılan araba değil orasından tekmelemesi gerekmiyordu... Her şeyi geçtim ya Adem tekmeleyince Hikmetin hayaları patlasa o patlama sesiyle tüm yarışmacılar korksa :) şaka bir yana ben eğer tarafsız düşünürsem Berkan Şampiyon olmalı... Ogedayda hak ediyor lakin o bir kere şampiyonluğun tadını aldı diğeri de alsın turabi gibi 10 kere şampiyon olmasına gerek yok şampiyon olanın :) Bu arada sema ve sedanın son ikiye kalmasını da çok isterdim... Bu arada batuhanı AŞK-I MEMNU dizisinden tanıyordum orada çok daha sempatik ve komik :)
bu arada senin yaş kaç merak ettim...25-29 arası yazıyor...25 misin 26 mı 27 mi 28 mi 29 mu :)
adem hata yaptı doğru diyon ama adayım adem 😂Berkani 2020de çok tutardım bu sene şımardı hiç desteklemiyorum, oge de son zamanlarda gereksiz ego yapmaya başladı sema neyse de seda kadar gıcık birini görmemiştim bide yağmur ikisi çok irrite idi elendiklerinde çok sevindim 😂 Batuhan in tepkileri falan çok komik çok gülüyorum ona 😂 o da final koltuğuna oturup şımarmayi hak ediyo
27 yaşındayım 😂
Batuhan çok sevimli özellikle Aşkı Memnuda... röportajda diyor ki hikmeti yazarak kenardan kenardan şampiyonluğa gidiyorlar götürmeeemm dedi birilerine" :) :) Bu arada Seda ile Semma elendiğinde Validem ağladı bildiğin... Malum bildiğim küçük emrahın filmleri gibiydi hani film sonu sarılıp ağlamaları faalan :)
kime diyo ki onu 😂 Batuhan buu sene çok güvenmesin kendine yerler valla çocuğu 😂 abarttılar ikizlerde ya 😂 sanki diğer dünyaya gidiyo
bana ibrahim tatlıses ya da küçük emrah filmerinin bol ağlamalı sarılmalı son sahnesini anımsattı seda giderken semanın sarılması ağlaması falan... beri yandan arabayı keşke nisa kazansaydı çok üzüldüm sakatlanmasa belkide kazanacaktı... sanki batuhan'ın 2 milyon değerindeki arabaya çok mu ihtiyacı vardı zaten oyuncu o kazanıyordur... artık nisa belkide şampiyon olacaak bu mağduriyeti ile olsa da sevinirim...
nisa ondan daha fazlasını kazanır çıkınca 😂 artık kim öyle kim kala bakalım
ya Allahaşkına ne kazanırsa kazansın 2.390 lira imiş arabanın 0 olanı kolay mı öyle bir arabayı almak...
aman bana bi faydaları yok hiçbirinin 😂
Atakan'ın elenmesini hiç beklemiyordum çok şaşırdım
Annemle durduk yere iddiaya girdim ona on kutu 6'lı magnum alacağımı söyledim eğer o elenirse göten kırmız kar yağar dedim... Bir daha asla şu asla elenmez demeyeceğim...
Atakanın elendigini senden öğrendim ve şok oldum
sen şok oldun ve bende şoka girdim malum kitli kaldık şok kapalı ben şokta sen şok :)