Üyeliğini aldım, akşam olmasını bekliyorum. Kaçışı izleyeceğim. 😎 Disney + uzun zamandır beklediğim bir platformdu. Sonunda kavuşuyoruz.

Üye olmakla, olmamak arasında kalmış durumdayım. Aslında bakınca fiyatları gayet makul ve cezbedici. İçeriklerin zamanla çok daha zenginleşeceğine inanıyorum. Özellikle Kaçış dizisi benim çok ilgimi çekiyor. Eli kulağında her an bir çılgınlık yapabilirim.
Bende aynı durumdayım diyorum yazın en kotu 1 2 ay abone olup izlesem mi bu sırada vakit varken yoksa gerek yokmu hani normalde 35 TL yani çok da bişi değil normalde olsa tamam derim ama şu lanet bu platformlara olan garip acaba hissi arada bıraktı
Güzel bir diziye benziyor Ben de fragmanını görmüştüm. Engin Akyürek kaliteli ve karizma bir oyuncu gerçekten bazı yapımları dışında bence genel olarak çok iyi umarım tutulur
hikayeyi de Engin Akyürek yazmış bu arada. çok ilgini çekti bu yüzden.
Cevap
50Cevap
Üyelik almama gerek yok ayarlarım illegal yoldan ahah
Nasıl nasıl :d
Hazırız, ben de akşamı bekliyorum. Engin Akyürek'i severim zaten. Hikayeyi deçok merak ediyorum.
90'lara saldırdım hemen yeniler bekliyor daha.
İzlemeyeceğim
Parasında değilim de hani içerikler güzel mi? İnternette haberlere baktığımda discovery Chanel belgeselleri dışında ilgimi çeken olmadı. Alırsam belgesel için alırım büyük ihtimalle şu an öyle gözüküyor
disney deyince aklıma mickey donald goffy geliyor küçükken çok izlerdim gene ara sıra izlerim
https://www.youtube.com/embed/0DZJuSwh7XEDurmadan Engin Akyürek reklamları dönüyor bıktım valla ya , böyle böyle Türk izleyici kitlelerini mi avlamak, pardon hizmete geçirmek istiyorlar anlamış değilim.
Disneye aşırı saygım vardı lakin şu kötü oyunculuk abidesini platformunda var edince diğer içeriklerinin de kalitesinden şüphe etmedim değil...
Telefon uygulaması var mı acaba? Bir de eski disney channel dizisi olan haydi çalkala dizisi var mı?
telefon uygulaması var diye biliyorum. çalkala var mı ondan haberim yok ama vardı bence.
Ne güzel çizgifilmler izliyorduk. Şimdi ise b0k b0k dizi filmler var hem de paralı
Almaya niyetim var aslında ama tam olarak bir araştırma yapmadım daha bakalım Kaçış ilgimi çekiyor açıkçası düşünürsem sırf o yüzden düşünebilirim.
Üyelik almadım ama düşünme aşamasındayım. Hali hazırda Netflix var zaten bakalım duruma göre.
tek bir platformdan izleyince bir süre sonra izlediğim diziler tükeniyor, açıkcası yenilik arıyorum
Yurtdisinda üyeliğim vardı turkiyede de alacağım vizyon filmlerden bazıları kiralanabiliyordu bakalım o özellik olacakmı
Platforma kayıt yaptırmadım zaten çok takip ettiğim diziler yok ben Disneyle olamıcam :)
Size iyi seyirler :)
Üyelik alamam ancak daha sonra internet üzerinden aklıma gelirse izlerim ve benim için çok önemli bir şey değil.
Türk dizilerini izlemeyi uzun yıllar önce bıraktım ben ya :D
hadi ya, tvde ben de pek izlemiyorum ama onlineda güzel diziler yapmaya başladık bence
Bir bölüm şans vericem güzel ilerlerse anında bitiririm
ben de böyleyim. pilot bölümler önemli
Ben dün aldım. Henüz bakamadım. Dün stranger things yeni sezon izledim şahane olmuş. Şimdi disney + obivan izliyorum. 4 K dobly vision kalitede filmler var. Bence iyidir
Genelde yeni olup da çok reklam verilen ürünleri uzun zaman almıyorum.
Kesinlikle izlemiyeceğim insanlara şiddeti empoze eden filmleri nettt
Disney plus memun olursanız Alaçam ama şimdi alipta memun olmazsam anlamı kalmaz
Kesinlikle izleyeceğim bir dizi olacak. Merakla bekliyorum, güzel bir platform olacağı muhtemel.
Dün engin akyurekin filmini izledim çok güzeldi yolun açık olsun tavsiye ederim izleyin🤗
Ah bende para olsa alırım da yok ki 😀 ailemde izin vermez sevmez pek böyle para harcamami
Yıllık aldım370 küsür. Netfilikşe devam ama yine de :D
Bütün yayın platformları bir yer toplansa ya hepsine ayrı ayrı para vermemiş oluruz :)
Engin Akyürek i severim ama para verecek kadar değil ileride diğer içeriklere bakıp karar vericem 😅
Bu ne mk çöp dizi gidin adam akıllı marvel dizilerini izleyin
Hayır üye olmayı düşünmüyorum bu adamin oyunculugunuda beğenmıyorum dizi izleyecek zamanımda yok
Al burdan izle disyneye ne gerek var
https://dizipal303.com/bolum/kacis-1x1/
Globalde yaptıkları işlere bakın bir de trde yaptıkları. Biz harbi çok vizyonsuzuz ya.
Engin akyürek ise kesinlikle izlenir çünkü oyunculuğu ve aldığı oyunculuk eğitimi world class 👍🌎
geç bile kalmış bi platform Türk yapımların olması da çok heyecan verici bir şey bende üyelik aldım bakalım umarım çizgisini koruyarak devam eder
Boş boş para vermem öyle şeye güzel bir dizi olursa illegal yoldan izleriz
Güzel dizi olursa kaçak maçak izleriz artık bakalım ✌🤠
Fragmanı ilgimi çekti, haftasonu izlerim
hem de fragmanını görüp izlemeye karar vermiştim
Türk dizilerini sevmiyorum
Doları mı düşürüyor şimdi disney
Çok fazla yayıncı oldu izlenmez
Disney Plus kullanmıyorum
Biz kaçaktan devamm 😏😏
Behzat ç geliyor ben onu merak ediyorum
İzlemem büyük ihtimalle
Keşke bir şeyler izleyecek zamanım olsa
Konusunu okuyum da sevesem izlerim.
Türk dizileri ilgimi çekmiyor
Tv de olsa içerdim ama onun için para veremem
Fiyatı ne kadar acaba? Bakalım belki izleriz
Ooo bu dizimiymiş izlenir öyleyse
Üye olmuyorum izlemiyorum
Hangi platformda izleniyor?
Üyeliğim yok. Almayı da düşünmüyorum.
Nasil peki disney , netflixten farki ney
Muhtemelen izleyeceğim
Yani açıldıysa ne yapalım
Kaçışşş ben kaçış sjsjsjsj
ip tv var bende yıllık 350tl hepsi içinde:))))
Ben izlemem muhtemelen Marvel dizileri icin alırım
beni de yazar mısın bi zahmet
marvel serisi favorim
yazdım gitti 😁
kralsın
Türklerin yaptığı hep saçma oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?