- Öyle bir geçer zamanki Mete ile hayatımıza giren içerde ve çukur dizisi ile hafızalara kazınan bir oyuncu Aras Bulut İynemli.

Evet Aras ciddi anlamda , aksiyon olsun ve dram olsun aşırı iyi mimik ve oyunculuğa sahip birisi. Ben bir de Kıvanç eklemek isterim her rolü aşırı iyi oynayan gerçek bir oyuncu kendisi. Komedi alanında da Ezgi mola diyorum son zamanlarda ve draması da iyi bence.
Ben Kaan Urgancıoğlu ve Emir Benderlioğlu diyorum. Bir de Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar var. Hepsi değişik filmlerde değişik karakterleri layıkıyla canlandırdılar..
Selamlar,
Erkek oyuncular arasında Aras Bulut'u bende gerçekten çok beğeniyorum. Bunun dışında kadın oyuncular arasında Ezgi Mola her daim favorim.
Evet Bilal yiğit Koçak adam oynamıyor rölü yaşıyor resmen oyunculugu efsane gerçi biraz vasat bir dizide oynasada ileride güzel işlere imza atacağını düşünüyorum ✔️
Cevap
9Cevap
Dizi, film izlemez oldum valla dikkatimi çeken bir oyuncu olmadı çünkü pek bişey izlemedim.
Beğendiğim yok takip etmiyorum
Barış Bağcı kesinlikle

Aynı kafadayiz Aynen 😊 Bu zamanda Kaliteli oyuncu Aras Bulut İynemli var birde uraz kaygılaroğlu ikisi de çok başarılı oyuncu Ama geri kalan da pek düzgün oyuncu yok çoğu fasa fiso boş
Var bende aras bulut iynemlinin oyunculuğunu çok beğeniyorum Çağatay ulusoyun daha 9 kadar çok isim var ki aklıma gelmedi
Çok var ama Birkan Sokullu kendisini baya güzel geliştirdi ve çok iyi bir oyuncu bence şu an
Benim şehzade olarak girdi kafama ilk 😂 evet en başarılı bulduğum genç oyuncu hatta tek
Turgay Kantürk
Tanımayanlara tanıtayim
Senin öfken benim ateşime rüzgar olacak aslanım
Onuda beğendim. Öner Erkan'i da beğeniyorum
Ali atay
Serkan keskin
Düşündüm ama yokmuş
Melis Sezen
Yan caman 😼
İsmail Hacıoğlu
Sadece Aras Bulut
aras iyi