İlk sezonlar gerçekten çok güzel bir diziydi ki sonraki sezonları da aile ile izlenebilecek, düzgün bir konusu olan nadir dizilerden birisiydi ama ilk sezon kalitesi yoktu elbette. Ben sadece ilk çıktığı dönemlerde düzenli şekilde izlemiştim ve sonrasında bırakmıştım.
Final mi yaptı nasıl daha geçen gün oynuyordu çok şaşırdım açıkçası. Çağatay ve eşi arasında bir sorun olmuştu en son ne oldu sonuç arayı düzelttiler mi bari Bir de şahin nereye kayboldu 🙄
Yine yukarıdan bir şeyler oldu deniliyor. Dizide vurgulanan günümüz ekonomisine içten içe gönderme sonucu giydirmeler pimini çekti deniyor dizinin, Yoksa izlenirken neden pat diye biter bir dizi sonuçta TRT devlet televizyonu ağır şeyleri kaldıramıyor.
Finale gelirsek sanki bir daha başlamayacak gibi çok duygusaldı giden gidene Çağatay eşinin peşinden gitti, savcı istifa etti gitti, komiser gitti. Mahalleden Çok duygusal bir finaldi.
Öyle çocuklar duymasın gibi Birol güven zırt pırt başlatmayacak anlaşılan ki yayın hakları TRT de olduğu için acun bir gün çıkıp leyla ile mecnun gibi onlardan satın alırsa belki. Yoksa o sıcak mahalleye ansızın veda ettik.