Dizi izlemedim sadece fragmanlarını görüyorum ancak bunu özellikle bizim dizilerimizde çok görüyorum yeni eski fark etmez neredeyse birçok dizimizde var maalesef. Bir adam kadına kötü davranıyor veya tam aksi kadın adama kötü davranıyor ve daha sonrasında taraflardan biri başka birini buluyor buna da masum aşk deniliyor. Ne olursa olsun ortada bir ihanet var ve bunun bu kadar özendirilerek göstermesi de bence çok yanlış.
Nalan kimseye ihanet etmedi. Nalan Sedat'a ondan ayrılmak istediğini söyledi. Kitap da bu şekilde yazıyor. İnsanın hayatındaki kişiye karşı sevgisi biter, tahammülü biter ve ayrılık kararı verebilir, bu çok olağan. Gerçek hayatta etik olmayan o kadar çok şey var ki. İhanet, şiddet gibi konular tabiki etik değil ama etik olmaması bu olayların yaşanmadığı anlamına gelmez. Etik olmadığı vurgulanan her dizi keşke bu şekilde biz izleyicilere aktarılsa. Nalan ve Hayri'nin yaşadıklarını kaç kişi yaşıyor kimbilir ve öylesine derin mesajlar saklı ki, öylesine anlam dolu mesajlar veriliyor ki. Ben Camdaki Kız dizisini çok başarılı ve izlenebilir bir dizi olarak görüyorum
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reyting kuruna bazı kısımları değiştiriyorlar seyirciye de bu şekilde aktarıyorlar maalesef Ama başından beri izlediğim bir dizi devam ediyorum ⚡️ haklısın
Yani aslında bizim dizilerin konusu hep böyle değil mi? İhanet , aldatma ve yasak aşk üçgenleriyle reytingler hava da olur hep.. Beni çeken bir konu değil o yüzden pek iç açıcı bakmıyorum bu tür şeylere.
Her toplumda vardır bunlar. Kötü şeyler yaşanıyorsa güzel şeylerde yaşanıyor toplumumuzda kültürümüzde. Sadece bunlardan ibaret değiliz ki.. normallestirilip değer yargilarimizi bozmaya yarıyor sadece.
Evet kitabı da var gülseren buğdaycı oğlu’nun kitabı hayri evli olduğu halde nalanla beraber yaşamaya devam edecek tabii ki Sedatdan boşandıktan sonra on sene sonra falan bir laz kızına aşık olacak onunla aldatacak Ve sonra da Nalanın pis kola götürecek çünkü Nalanın aklı dengesi bozulacak. İşte bu noktada gülseren buğdaycı oğluna gidiyorlar