Elçin Sangu, peri karakterine şahane hayat veriyor. Ama sanki Tamer'le arasında aşk yok gibi. Keşke Peri için yeni karakter gelse.

Elçin Sangu, peri karakterine şahane hayat veriyor. Ama sanki Tamer'le arasında aşk yok gibi. Keşke Peri için yeni karakter gelse.

İzlemiyorum ama az çok bir kaç kesitinden yola çıkarak çok saçma sapan bir dizi diye yorumladım kadın kendi kocasının onu kız karseşiyle aldattığını görmesine rağmen neden bir başka insanın yuvasını yıkar ki? Bu aşk değil bu boşlukta kalıp ilgi görme isteği ama adamın olayını tam bilmiyorum küçüklüklükten gelen aile travması vs profili veriyorsalar bu da yalnış yani çoğu insanın geçmişi 4-4’lük değil artık aldatmalara hep bir kılıf bulunuyor 8 diziden 7’si metresli konuları yer alıyor aldatma normalleştiriliyor, evlilikler artık tahammülsüzlükmüş gibi gösteriliyor baya baya aile yapısını yıkıyorlar eski aile dizilerinden kaç tane var neredeyse hiç o yüzden dizi izlemiyorum
Aşk değil bence. Adam kadını önce zincirledi kendine o şekilde alıştırdı. Kadın yalnız ve yalnız olduğu için adamın sahiplenmesi kadının hoşuna gitti. Çünkü kimsesi kalmadı kadının. Asla aşk değil bu. Sadece çaresizlik ve alışkanlık.
Cevap
16Cevap
İzlemiyorum
Tam bir hayal kirikligi, ikisinede yakismayan bir proje. Demekki para bitmis kabul etmisler. O kadar bos ve zaman kaybi ki, reklamini gorsem sinir oliyorim
İki oyuncuyu da sevdiğimden izledim amaaaaa çok ciddi hayal kırıklığı benim için. Hastalıklı kişilikleri oynuyor ikisi de, hiç normal değil normalleştirilmeye çalışılan anormallikler dolu dizi.
Hiç izlemedim dizi izleme kültürüm fazla yok ama Star gibi kanalda yayınlanıyorsa kaliteli bir dizidir neyse ben Gülşen izliyorum Xper için atılan görüştür hadi be Master
Ben izliyorum ama peri bence tamere aşık değil eski kocasının intikamını almaya çalışıyor bence
Stockholm sendromu değil mi bu? İkisi de hastalıklı kişiler
kesinlikle ama aşk değil
Hiç izlemedim final yapmadan dizi izleyemiyorum bölüm beklemeyi sevmiyorum
ilginçmişşş
Başta ilgimi çekti ama sonradan çok karktersizlesti dizi elçin fazlasıyla sinir ediyor aldatıldi simdi berrine yaptığına bak
Cok dizi takip etme huyum yok ama tesadufen izlediğim kadarıyla peri tam anlamiyla takıntılı bi aşık sağlıksız bi ilişki
Aldatmayı normallestirme calışan hiçbir diziyi izlemem.
İlk bölümü ilgimi çekti sonra baktım aldatma var bıraktım
Başta bayıldığım ama sonra perinin psikopatlıklarının çok canımı sıkıp izlemeyi bıraktığım bir dizi
Yeni basladiginda izlemiştim sonra izlemedim
Hayır izlemiyorum.
Türk dizisi izlemiyorum.
Şimdiki diziler de hiç bir şeyi hoş görmüyorum. Evlilik dışı ilişkileri normalleştiriyorlar.
Yalı çapkını dizisinde ferit ne seyrandan nede pelodan vazgeçebiliyo bu dizidede tame ne periden ne berrinden vazgeçebilir şimdiki dizilerde moda bu karınıda sevgilinide sen s.. k başkalarına bırakma
Karısını aldatan bir adam , evli olan bir erkekle beraber olan kadın... sıktı bu senaryolar
Aralarında libidodan başka bir şey yok
Saçma sapan toksik ve çelişkili bir birliktelik
Hayır bana tırt geldi zaten tv izlemem
Hayır, izlemiyorum uygunsuz bir dizi.
Arada izliyorum aşk değil tam bir iğrençlik
aşktır max türk dizisinde ne bekliyosun
Türk dizisi izlemek mi manyak mıyım ben :D
Ne canım dizi izlemiyorum
Travmaya bağlı davranışlar bence perideki
İzlemiyorke
Hayır izlemiyorum
İğrenć türk dizileri çöp zaten izlemiyorum