KScanlar merhaba, Artık bulmaca çözen çok azdır ama varsa bulmacada ki oyuncuya, sanatçıya bulmaca tıkanınca, düşünmek veya pes edince sıkıntıdan sakal, bıyık, saç kalemle çizilirdi. Bir çoğumuz mutlaka yapmıştır diye düşünüyorum. Bulmaca harici ders kitaplarında ki karakter çizimlerine bile yapan olmuştur ama genellikle bulmacalarda oluyor.
O halde sorumuz; Hangi oyuncunun, sanatçının resmine sakal, bıyık, saç çizmek isterdin?
Valla kşmseye yamuğum olduğunu sanmıyorum gerekirse admin bile olurum ama istemiyorum. Mod olmakta, fenomen olmakta çok abartılacak bir şey değil. Zaten üyeler arasından seçiliyor gönüllü yapılıyor. Bir sürü konu var bence var nasıl mod ve fenomen olunur diye.
@pars1453 kardeşim bir haksızlık gördüğü için saygılı şekilde destek oluyor mod fenomen kayırmak için değil. Ki varsa olduysa hatam söyle Ayça hatamı bileyim özrümü dileyim oda yetmez ise.
Boynum kıldan ince varsa kanıtın sana hak hukuk adaletsiz bir şey yaptı isem adres bile veririm mahkemeye bile çıkarım ne kanundan kaçarım ne insanlıktan.
Daha ne diyim bir şey yapmışım gibi tövmet altında bırakmak üzüyor.
Ha can sıkıntısından sarıyorsan gıcıklık olsun diye bir sürü abazan var haklı olarak onlara sarsan daha iyi değil mi? Onlar hak ediyor ne desen.
Dedeye mi aaa kız unuttun mu bana sardın yorumda. 😂 Dayanamıyorum sana yaşlı bunak diye başlatan saran kimdi. Kıvırma dede ne alaka mehcap abinin yorumu aşağıda oraya alalım sizi o zaman.
Neler yazmışıma gelince olması gerekeni yazdım hiç kimseden çekinmem suçluysam cezama razıyım dedim dürüstçe. Niye kaçayım klavye delikanlıları gibi.
Ayça madem yaşlı dedin Sen istemek bize düşer bak parsı tanıyorum diye değil Türkiye kalmış adam gibi adamlardan birisidir. Şahidiniz olurım gelinlik benden
Çiğ köfte yoğuracağım bide bol acılı acı yiyip tatlı konuşun diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cüneyt Arkınin çünkü onun hiç sakallı ve bıyıklı filmi olmadı.
Abim geçici oldukları vardı malkoçoğlu aklıma gelen tek filmi cem sultanmıydı neydi.
Yok onlardada yoktu
https://youtu.be/gZ9sLytMDaw
Varmış hocam bu filmde iki rolde hem bıyıklı hali hem bıyıksız hali ile baba oğul olarak.
Hadiseye kepçe kulak ve kemerli büyük burun yapardım, bide dudaklarını ördek dudağına çevirirdim
Abla büyüksün hepimize ders vermen lazım bu konuda 👏👏👏
😂 Evvettt 😈
Bülent Ersoy, asıl cinsiyetini ortaya cikartmak gerekk
😂 😂 😂 Yapma yanarız Bülent abla fevkaladenin fevkinin fevkinde bir insan.
Bircok sanatciya yapmisligim var kim cikarsa yapiyorum cok da tarz oluyorlar
ohooo bir sürü var hangisini sayayım şimdi 😂😂😂😂
Ne dolmuşsun hocam ya 🤪 direkt estetik yap sen hepsine kalem kesmez 😂
özellikle biri yok ama bulmacalarda yapardım bunu ya neden böyle biriydim acaba sorguluyorum şu an
Yalnız değilsin tıpkı tarih çağları gibi farklı zaman ve yerlerde ateşin bulunması gibi sürü halinde habersizce pek çok kişi bu eylemi yapıyordu. 😂
evet işte neden acaba
Zeka fışkırıyormuş ama kullanamıyormuşuz bulmaca çözenler zeki insanlardan birisidir bilirsin. 👍 Kendinle gurur duy.
Seni bi engelliyim
Aaa aaa bıyık yap kız resmime daha iyi 😮
Daha fazla dayanamiyorum sana
Aaa ne yaptım sana KScan minik kalbim kırılıyor bak
Yaşlı bunak
Haydaaaa mezar taşımı dik bari. Ne yaşlısı kızzz aaa sitede 70 lik amcalar var bizi öldürdün resmen.
@mehcab var sadece
Ama büyük ihtimalle geberdisbdh
@whereismymindamk xbxnx
Karışmayın abime
O kaç yaşında bilmiyorum ama bak varmış işe aaa beni niye moruk yaptın çok yakışıklıyım Bi kere aynaların prensiyim
Aynaya bakan beni. Görür 🤪
Bunak değil tecrübeli 🐺 o
Helal kardeşim sıcak geçmiş ablamıza sarıyor bana
Pars kardeş sen niye atliyosun
Bu sitenin demirbaşı o
Şişkoletta 1
Aynadaki ajan abim 2
Biz aynadaki ajanı kurban etmeyiz
Tek bel altı konuşmayan adamlardan o
Adamsın kardeşim 👍👏👏🤗 Varolll olması gereken o herkese saygımız esastır.
Bu dede öyle değil ki bu çocuk yalan atiyo
Gerçi erkek erkeğe yazcak halı yoktu
Ben mi yalan atıyorum bu. Hesabı açtım açalı bana adam sürekli destek oldu
Bu ksde 3 ya da 4 kişi bana harbi den dost onlar dan biride aynadaki ajan
Ayça karşim sana karşı varsa bir yamuğum boynum kıldan incedir. Olduysa özür dilerim. Olmadıysa niye sarıyorsun Abe heyraaan
Bu dede sana zaten sulanmaz erkeksin ben kızlara diyom
5 senedir KS kullaniyorum aynadaki ajan denin sahsiyeti ilk defa gordum
ama mehcab dedem askimdir
Aynadaki ajan ne ara fenomen oldu mod oldu acaba saçları beyazlamış garibimin
Aynadaki ajan pes ettim
Bir di iki oldular
İki kız la mücadele edemezsin
Kızlar korktum sizden
İyi uza o zaman
Mehcab dedenin mezarına sokarım seni
Mehcab kim
İki saattir onu korumuyomusun
Lan sen bu fenomeni mi koruyodun
Anladım.
Ayça usandım senden Allah seni alana yardım etsin
Adam yandı
Amin
Canın saolsun kardeşim kızlarla zaten uğraşılmaz.
Valla kşmseye yamuğum olduğunu sanmıyorum gerekirse admin bile olurum ama istemiyorum. Mod olmakta, fenomen olmakta çok abartılacak bir şey değil. Zaten üyeler arasından seçiliyor gönüllü yapılıyor. Bir sürü konu var bence var nasıl mod ve fenomen olunur diye.
@pars1453 kardeşim bir haksızlık gördüğü için saygılı şekilde destek oluyor mod fenomen kayırmak için değil. Ki varsa olduysa hatam söyle Ayça hatamı bileyim özrümü dileyim oda yetmez ise.
Boynum kıldan ince varsa kanıtın sana hak hukuk adaletsiz bir şey yaptı isem adres bile veririm mahkemeye bile çıkarım ne kanundan kaçarım ne insanlıktan.
Daha ne diyim bir şey yapmışım gibi tövmet altında bırakmak üzüyor.
Ha can sıkıntısından sarıyorsan gıcıklık olsun diye bir sürü abazan var haklı olarak onlara sarsan daha iyi değil mi? Onlar hak ediyor ne desen.
Usenmeden neler yazmış ya
İki sattir dedeye diyoruz sen niye üstüne aliniyosun beyin gram yok
Dedeye mi aaa kız unuttun mu bana sardın yorumda. 😂 Dayanamıyorum sana yaşlı bunak diye başlatan saran kimdi.
Kıvırma dede ne alaka mehcap abinin yorumu aşağıda oraya alalım sizi o zaman.
Neler yazmışıma gelince olması gerekeni yazdım hiç kimseden çekinmem suçluysam cezama razıyım dedim dürüstçe. Niye kaçayım klavye delikanlıları gibi.
Okumuyorum uzun yazma sulanuyo derken mehcab dedim
E yaşlı başlı adamsın işin yok emekli maasinla takiliyosun burada tabi uzun yazarsın ahahah
Tamam kız sana hayran kaldım
Tam benlik sın
Ayça sinirli tatlı kıskanç bir kız sın.
Kız seni görmeden sana hayran kaldım
HSBSHDHEHDJDC
Ayça bak senden çok etkilendim sevgilim ol yönet beni sen ne dersen o olsun hayatımda
Kıskanç sinirli kızlar ı çok seviyorum ben
Ayça aşkından ölim ha soyka
Soyka güzel kız demek Harput şivesinde
Ayça hadi yine iyisin kız kısmetin açıldı bak 😂😂
Bak tecrübeli kurt bir tam altın, gelinlik hediye edecek miş ilerde artı nikah şahidi olacak mış bak tecrübeli kurt benim adıma seni istiyor bana
Ne diyon ya
Sevgilim ol diyor um
Senden etkilendim diyor um
Ben zeki kız lardan hoşlanıyorum
Sende zeki bir kız sın
Ayça madem yaşlı dedin Sen istemek bize düşer bak parsı tanıyorum diye değil Türkiye kalmış adam gibi adamlardan birisidir. Şahidiniz olurım gelinlik benden
Çiğ köfte yoğuracağım bide bol acılı acı yiyip tatlı konuşun diye
Ayça evet de sana davullu zurnalı Elazığ düğün ü
4 tane her biri 35 gram bilezik 24 ayar mehir olarak
Yok ben aynadaki ajanla evlencem
O Benim a BİM o senin kaynın onla olmaz
Onlada ablanı evlendi ririz
Bilezikler 40 gram oldu
Benim başım bağlı kardeşime yol verdik sıra onda.
Yengeniz var yani
Ben varım Ayça
Ksde gördüğüm en uzun yorum altı yorum bu kadar çok oldu rekor kıracağız az kaldı 😂
100 e kadar yolu var
Basmışım amino asiti * gibiyim olmuş bu
Taş kelimesi neden sansürleniyor la..
Benim bildiğim Derya Uluğ erkeksi şeylere meraklı top sektirme felan filan yakışmış bıyık 🤪
Hiçbirisine çizmeyelim ayıp olur :D
Önüme hangisi gelirse
Resimde kim varsa 😂