Diziler & Filmler Yıldızı parladı dediğiniz bir dizi oyuncusu var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Benim yıldızı parladığını düşündüğüm bilal yiğit Koçak ❥Efsane oyunculuğuylaDamga vuran Erkek oyuncu 📺🎞❥❥ఌ❥❥ Yıldızı parladı dediğiniz bir dizi oyuncusu var mı? Cevapla Dizi Soruları Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok yerli dizi izlemediğim için pek bir fikrim yok maalesef. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bıraktığım linki izlesen yeterli fikir olur diye düşünüyorum Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Abim tabi İsmail Filiz 😊İyi ki zamanında Selçuk Yöntem onu keşfetmiş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İsmail filiz son zamanlarda pek gözüken bir oyuncu değil o yüzden ben şu an için söyledim ángelsinalasyocéano +1 yıl Filmlerde oynadığı için. Peki :) Soran +1 yıl Yani hatırlamıyorum ama bakarım bir ara mutlaka iyidir 😊
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bilal yiğit çok güzel oyunculuğu var gerçekten Onur Seyit Yaranda çok tutuldu yakışıklılığı günümüz Tarık Akan güzelliği resmen 2 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bencede ben de Yiğit Koçak' ın gayet güzel rol yaptığını düşünüyorum yetenekli bir adam. 2 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kuzey yıldızındaki tüm oyuncular dlösidçskdnd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuzey Yıldızı ndaki mine de bir soru sormuştum güneşi gördümle alakalı orada çocukluk oyunculugunu sergilemiş😅 Yorumla
Regardless33 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Aras Bulut İynemli- Öyle Bir Geçer Zaman Ki 1 0 Yorumla
JapanMakineleri Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu çocuk tutar çok güzel oyuncu 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yasak elmada ki yıldız diyorum ben hahha 1 0 Yorumla
Yenihesapp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl O kim 0 8 Yorumla Yenihesapp +1 yıl Bu devirde yıldızı (!) parlamayan mi var sksjs Yorumla Soran +1 yıl Var tabii ki olaya özentili bakarsak kim iyi oyuncu kim vasat görülür Yorumla Yenihesapp +1 yıl Dişe dokunur bir şey üreten yok sanat değil bunlar Yorumla Soran +1 yıl Sanattan bahsetmedim oyunculuktan bahsettim Yorumla Yenihesapp +1 yıl Oyunculuk bir sanat degil mi? Yorumla Yenihesapp +1 yıl Tiyatro okulları öylesine yani Yorumla Soran +1 yıl Ama bazıları tiyatro okumadan da mesela torpille buralara gelen oluyor o yüzden hepsini bir tutamaz Yorumla Soran +1 yıl Yoksa tabii ki de sanat 🎭 Yorumla
yusuf062 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu sülük kim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu görüşü yapan kişi olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok yerli dizi izlemediğim için pek bir fikrim yok maalesef.
Bıraktığım linki izlesen yeterli fikir olur diye düşünüyorum
Abim tabi İsmail Filiz 😊İyi ki zamanında Selçuk Yöntem onu keşfetmiş
İsmail filiz son zamanlarda pek gözüken bir oyuncu değil o yüzden ben şu an için söyledim
Filmlerde oynadığı için. Peki :)
Yani hatırlamıyorum ama bakarım bir ara mutlaka iyidir 😊
Bilal yiğit çok güzel oyunculuğu var gerçekten Onur Seyit Yaranda çok tutuldu yakışıklılığı günümüz Tarık Akan güzelliği resmen
Bencede ben de Yiğit Koçak' ın gayet güzel rol yaptığını düşünüyorum yetenekli bir adam.
Kuzey yıldızındaki tüm oyuncular dlösidçskdnd
Kuzey Yıldızı ndaki mine de bir soru sormuştum güneşi gördümle alakalı orada çocukluk oyunculugunu sergilemiş
😅
Bu çocuğu çok ağlatıyorlar ya😝
Aras Bulut İynemli- Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Tom Ellis, Rami Malek...
Bu çocuk tutar çok güzel oyuncu
Yasak elmada ki yıldız diyorum ben hahha
Aşk101 oyuncuları
O kim
Bu devirde yıldızı (!) parlamayan mi var sksjs
Var tabii ki olaya özentili bakarsak kim iyi oyuncu kim vasat görülür
Dişe dokunur bir şey üreten yok sanat değil bunlar
Sanattan bahsetmedim oyunculuktan bahsettim
Oyunculuk bir sanat degil mi?
Tiyatro okulları öylesine yani
Ama bazıları tiyatro okumadan da mesela torpille buralara gelen oluyor o yüzden hepsini bir tutamaz
Yoksa tabii ki de sanat 🎭
Ozan akbaba
Bu sülük kim
Bu görüşü yapan kişi olabilir