"İşin içinde o varsa kesin kalite akıyordur" diyerek rol aldığı filmleri özellikle araştırıp izlediğiniz bir oyuncu var mı?Benim bu şekilde sayabileceğim birkaç oyuncu var. Özellikle araştırıp onların rol aldığı filmleri izliyorum.
Bilhassa rol aldığı dizi ve filmleri izlediğiniz bir oyuncu var mı?
Mutlaka izlediklerim aşağıdaki gibiydi, izlemediğim filmleri kalmadı bunları, ama artık emekli olmuş gibiler son yıllarda yeni filmleri pek yok. Yeni tip oyuncular zaten game, anime dünyasından nemalanma derdinde.. Asırlık marvel çizgi roman kahramanlığı peşindeler felan, bu hazırcı jenerasyon tam bir irrite, dünya'da her şey az maliyet az özen çok para derdine düşünce film izlemenin de tadı kaçtı.. Yerlide de zaten şehit filmi, sanatçı filmi, siyasetçi filmi, padişah filmi, genco filmi, argo filmi.. yaratıcılık sıfır.
1. Russell Crowe 2. Tom Hanks 3. Johnny Depp 4. Keanu Reeves 5. Morgan Freeman 6. Leonardo Dicaprio 7. Kate Winslet 8. Liv Tyler 9. Jim Carry 10. Tom Cruise 11. Charlize Theron 12. Brad Pitt 13. Robert Downey 14. Bruce Willis 15. George Clooney
Evet var: Keanu Reeves. Onu önce Matrix Serisindeki başarılı performansı ile tanıdım. Daha sonra Şeytanın Avukatı ve Constantine filmleri ile beğenimi perçinledim. Hız Tuzağı filminde Sandra Bullock ile oldukça uyumlu bir ikili oluşturdular. Sonra gelen 47 Ronin ve John Wick serisi ile de yıldızını daha da patlattı. Daha burada sayamadığım birçok filmi var ama işin içinde Keanu Reeves varsa ben o yapımı izlerim..
Belirli oyuncular var tabi. Herkesin bildiği ünlü aktörler benimkiside. Keanu Reeves The Rock Tonny Jaa Jason Statham Anthony Hopkins Tom Hanks İko uwais Will Smith Ryan Rynolds Matt Damon Jessica Chastain Bruce wills Robert Downey Slyvester Stallone şu an aklıma gelenler bunlar.