İyi ya da kötü gibi yorum yapmak istemiyorum. Bir gecede bitirdim. Dexter gibi yıllar sonra geri dönen projelerin başarı istatistiği pekte iç açıcı değil. Lakin bir izleyici olarak bana iyi geldi. Eksiklerini filan kenara bırakır isek bir nostalji olması hoş oldu.
Diğer sezonlardaki gerilim pek yoktu ve spoiler vermek istemem ama sonradan Dexter gibi birinin yaşadığı şey biraz saçma geldi. Sonradan gelen kişi, bildiğiniz başrol oldu falan.
zaten dizi başından beri Dexterı öldürmeye yönelikti niye böyle bir karakteri öldürmek istediler bilemicem belki de artık durmasını istemişlerdir bu kadar olaydan nasıl sıyrıldı diyenler de çok her ne ise. yeni bir dönem başlangıcı olabilir fikrim yok devamı gelir mi araştırmadım da
En azından Hannah'ı görseydik ama kanserden ölmüş demişti sanırım, onun öldürmediği ne mâlum? Gerçi Harrison da öldürmek istiyor ama kötüleri yani Dexter gibi iyilere de zarar vermiyor.
Dexter'a saygımdan izliyorum sonu nereye varacak merak ettim gerçi merağımı artık dayanamayıp dindirdim ama cidden bu seriyi neden yapmışlar anlamak zor. güzel seri nasıl batırılır adlı çalışma
Son sezonlarda o kadar kanıt bırakmasına rağmen bulunamamasına sinir olmuştum. Son sezonun son bölümlerinde polis departmanı aklını kullanmaya tenezzül etti. Yönetmen resmen dexterı akladı. Yakalanmayacak bi katil değildi yani
En İyi Cevaplar