Selam KS ahalisi! İzleyip çok beğendiğiniz filmlerden hafızalarınıza kazınan üç film karakterini bizimle paylaşır mısınız? Belki izleyecek film arayanlara da güzel öneriler içeren bir etkileşim sorusu olur. Hadi görüşlere. 🙂🙂Ben başlıyorum: John Wick, Joker, Lucy
Unutulmazlar listenize girmiş üç film karakteri yazar mısınız?
Film olarak kesinlikle Heath Ledger Jokeri diyorum bu birincisi , ikinci olarak da V for Vandetta filmindeki V diyebilirim... Son olarak da kesinlikle Jack sparrow diyorum bu üçü benim unutulmaz listemde var. Hepsi de on numara karakter idi.
1. Yüzükler Efendisinde ki oyuncu karakteri Ian McKellen 2. Piyanist Filmindeki Adrien Brody 3. Adalet Filminde ki Denzel Washington Şuana kadar en çok beğendiğim oyuncular diyebilirim..
Kendisine bayılıyorum, açıkçası Turkiyeye gelse , Görmek isteyeceğim oyuncuların 1. sırasında.. Bir-çok filmini de izledim.. Kendisinin yasama dair birçok soyleyislerini dinlemek isterdim 😌
Evet, oynamış 😬 onu izlememiştim ama iki baş oyuncunun oynadığı filmmiş gerçekten bir ara onu izliyecem.. Dejavuyu Zorlu ikili Gazap ateşi Düşmanı korurken Uçuş .. gibi filmlerini izlemiştim 😌Bu da benim için bir öneri oldu , Belki de görmüş unutmuş da olabilirim 🤷♀️
gerçekten filmleri hayatımızda canlandıran bir sanatcı diyebilirim.. Sohbetiniz için gerçekten teşekkürler, fakat gitmeliyim, Umarım tekrar bir konu üzerine, sohbet ederiz iyi geceler 👋😌
☝🏻Birde Joker/Jared Leto (Suicide Squad) her ne kadar adamın harika oyunculuğuna rağmen onun sahnelerini az ve kısa verseler de benim için en iyi joker oydu...
dram yonu kesmedı.. yanı arka sokaklar tarzı aksıyon ızleyemıyom... kısılık analızı ve dram olucak bırazda yavas ılerleyecek.. dızı hem bol aksıyonlu hemde hızlı gecıs yapıyor.. her bolum baska kotu adam cıkıyor..
Anladım ama her bölümün farklı bir insan olması daha iyi diğer türlü olsaydı sıkıcı olurdu biraz En son lucifer izliyordum 3. Sezonda bıraktım bitirmem lazım onu da