KScanlar merhaba, Netfilix hep dilimizde dolandı durdu öde kullan sistemli dijital yayıncılık çok yaygın değilken o hep lider oldu. Artık bu değişiyor olsada yeri hepimiz için kaliteli yapımları ile ayrı olacak.
Netflix’in şimdiye kadar yaptığı en kaliteli işlerden size göre en kalitelisi hangisidir? Bana göre : Dark
Bu kişiden kişiye değişen göreceli bir durum bana göre. Bana göre şimdiye kadar yaptığı en başaralı işlerin başında Stranger Things ve Dark geliyor. Fakat bunu takip eden yine birçok yapım var. İçlerinden seçimler yapmak oldukça güç.
1. Squide Game 2. lucifer 3. atiye Bu diziler belki daha bilmediklrim ola bilir.. Ama en iyi yaptığı şey filmleriyle, dizileriyle kendine bağlaması üstelik çok da pahalı değil ve aynı hesaptan birkaç kişi izleyebiliyor diye biliyorum..
Netfilix kendi ayağına sıktı bir yandanda kendi yapımı olmayan ortak yapımlara çok yatırım yaptı. Şimdi onlar birer birer çekiliyor, pek çok film ve dizisini iptal etmek zorunda kaldı bir müddet kore ve ispanya gibi yapımlarla gündeme gelecektir.
Hımm bundan haberim yoktu , en son 6 ay önce sürekli izliyordum..6 aydır iş, sağlık durumundan bırakmıştım.. Ama bu neden oldu biliyor musun? Bence Netflixe benzer bir kaç program çıktığı için.. mesela ben sian Netflixe göremiyorum ama squide game in bile olduğu başka bir yabancı dizi sitesi var oraya uyeyim ordan izliyorum bunun gibi..