İzlediğiniz en iyi Netflix filmleri hangileri?

Film arıyorum ama tavsiye üzerine vaktimi boşa harcamadan güzel bir film izlemek istiyorum. Önereceğiniz bir film var mı? Netflix en iyi filmler hangileri, ne önerirsiniz?
Selam, sizlerle en sevdiğim Netflix filmlerini paylaşmak istiyorum. Bu filmler hem eğlenceli anlar yaşamamıza, hem de düşündürücü hikayelere ortak olmanıza, karakterle aynı duyguları yaşamanızı sağlıyor desem yanılmış olmam. Netflix en iyi filmler hangileri diyenlere özel farklı türlerden ve farklı hikayelerden oluşan bir film listesi hazırladım. İzlediğim en iyi Netflix filmleri listemi şöyle sıraladım:
Netflix'teki en favori filmim olan "Liseye Dönüş," gençlik ve komedi türünün harika bir örneği. Film, zaman yolculuğunu konu alarak, yetişkin bir adamın lise yıllarına geri dönüşünü anlatıyor. Tuhaf ve eğlenceli anlarla dolu bu film, yaşamın geçici olduğunu ve geçmişteki hataların düzeltilebileceğini hatırlatıyor. Listenize ekleyip, en yakın zamanda izlemeyi unutmayınız.
Netflix'in öne çıkan duygusal dramalarından biri olan "Penceremden," bizlere farklı bir perspektif sunuyor. Yaşlı bir adamın penceresinden komşularının hayatlarına tanıklık ettiği bu film, empati duygusunu güçlendiriyor. Sadece bir pencereden gözlemlemekle kalmayıp, insanların iç dünyalarını anlamaya çalışmanın değerini anlatıyor. Gerçekten ilgi çekici bir film acilen izlemenizi tavsiye ediyorum.
Aksiyon ve gerilim severlerin keyifle izleyeceği "Extraction 2," ilk filmin başarısını devam ettiriyor. Adrenalin dolu sahneleri ve derinlemesine işlenmiş karakterleriyle film, izleyicileri aksiyonun merkezine taşıyor. Benim listemde ilk üçte yer almayı hak ediyor.
"Kilitsiz," bilim kurgu ve gizem türlerini sevenler için bence harika bir seçenek. Hapishane temalı film, sıra dışı yeteneklere sahip karakterlerin etkileyici kaçış hikayesini anlatıyor. Kendine has atmosferi, gizem örgüsü ve zekice kurgulanmış hikayesiyle "Kilitsiz," Netflix'in en dikkat çeken yapımlarından biri ben izlediğimde epey etkilenmiştim açıkçası.
Komedi ve gizem türlerinin harmanlandığı "Murder Mystery 2," eğlenceli ve heyecan dolu filmler arasında. Dedektiflik hikayesi etrafında şekillenen bu film, komik karakterlerin yer aldığı bir cinayet soruşturmasını ele alıyor. İlk filmin başarısının ardından devam filmi olan bu yapım, güldürü ve gerilimi bir araya getiriyor. Sıkılmadan izledim bence sizde bir şans verin.
Gençlik ve dram filmi sevenlere keyifli dakikalar yaşatan "Ufo", listemdeki ilk ve tek Türk yapımlı film. Ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizide müzik tutkunu deniz karakterini canlandırırken Mert Ramazan Demir ise motosiklet yarışçısı Ese rolünde. Gençlik filmleri sevenlerin tatmin olacağı bir film diyebilirim. Ufo, Adana’nın varoş mahallelerinden birinde motosiklet yarışçısı olan Ese ile en büyük hayali müzisyen olmak isteyen Deniz'in tanıştıktan sonra hayatlarındaki değişimi ve evrimi konu alıyor. Bence sürükleyici bir iş olmuş, bir bakın derim.
Ben önerdiğim bu filmlerin hepsini severek izledim ve bu listeyi de özenle hazırladım. Umarım önerdiğim filmleri izlemeyenler bir şans verir ve izler. Ve en az benim kadar sever. 💕
1_La casa de papel
2_Shadownhunters.. gölge avcıları
3_13 Reasons why
4_lost in space
Narcos
The Punısher
The Kıller
La casa de papel
The Meyerowitz Stories, Cloud Atlas, Slumdog Millionaire, Doctor Strange, Seven, Alice in Wonderland, Clockwork Orange, iBoy
Lacas de papel sanirim soluksuz izlersin ben 3 sezonu 1 hafada izledim
Cevap
14Cevap
Black mirror dışında çok kayda değer dizi olmadı bundan önce The Network 1976 olması lazım izlerden daha güzel olur
Ancak işin ironik yanı netflix zaten bir vakit öldürme mecrasıdır. Vakti boşa harcamadan diyip film izlemek nasıl büyük bir çelişki keşke farkında olsan
I Care a Lot, Marriage Story, Your Place or Mine, Red Notice, The Kissing Booth , Holidate, The Irishman ilk aklıma gelenler.
The Witcher, dark. Beğenerek izlediğim diziler var ama bu ikisi kesinlikle çok güzel. Dark ın sonunu beğenmedim sadece.
Bir tek polar izledim netflixte. Fazla kan ve cinsellik var ama filmin konusu hoşuma gitti
Fİ, en az 7 8 defa izlemişimdir ve hiç bıkmadım izlerken. gerek oyuncular gerek senaryo çook güzel bence. ya zaten ozan güven var serenay askım var yeterde artar. konusu seks, narsistlik, psikoleji karşısık. tavsiye ettim gitti.
Cargo iyidir kitler seni 🤟
En soğuk düşman
Sanırım The Punisher ve Daredevil olabilir.
Bright güzeldi bence.
Mom. Begenmıstım. En ıyısı olmasa da
Patronlara tuzak 👍
Bright
Netflix olması şart mı?
Vardı bitene adı neydi la onun ak
Bu güzellik insan olamaz 😍
Peaky blinders
Birdbox
Yazabilir misin bana
En İyi Cevap