Diziler & Filmler Netflix platformunda şuana kadar kaç dizi izlediniz? FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Netflix platformunda şuana kadar kaç dizi izlediniz 🤔Ben 5 falan 😂 Netflix platformunda şuana kadar kaç dizi izlediniz? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bir dizi izledim 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Valla dostum hiç saymadım.. O kadar çok film ve dizi izledim ki.. 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 +1 yıl toplam 12-13 tane izlemişimdir de isimleri net aklımda değil. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Çok fazla dizileri hatırlamıyom gerçi ama :D Netflix platformu dışında çıkarsak çok çok fazla. 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem sanırım 10 tane vardır rahat.. Keyifli geceler.. 2 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 4 5 tanecik.. Tabi o zamanlar benim exin netflixinden😄 Yoksa benim netflixim yok 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurtlar Vadisi bittiğinden beri dizi izlemiyorum 😄 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. 10-15 tane bitirmişimdir. Başlayıp sevmeyip yarım bıraktığım ise çok fazladır. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 10 olmuştur herhalde çok izlemiyorum tv sıkılıyorum çok çabuk 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 910 cevap paylaştı. O kadar çok izledim ki sayamadım bile 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bir sürü 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir dizi izledim
Valla dostum hiç saymadım.. O kadar çok film ve dizi izledim ki..
toplam 12-13 tane izlemişimdir de isimleri net aklımda değil.
Çok fazla dizileri hatırlamıyom gerçi ama :D Netflix platformu dışında çıkarsak çok çok fazla.
Bilmem sanırım 10 tane vardır rahat.. Keyifli geceler..
4 5 tanecik.. Tabi o zamanlar benim exin netflixinden😄 Yoksa benim netflixim yok
Kurtlar Vadisi bittiğinden beri dizi izlemiyorum 😄
10-15 tane bitirmişimdir.
Başlayıp sevmeyip yarım bıraktığım ise çok fazladır.
10 olmuştur herhalde çok izlemiyorum tv sıkılıyorum çok çabuk
O kadar çok izledim ki sayamadım bile
Bir sürü
Saymadım çok