Ben dün Lea nın 7 yaşamı diye bı dizi izledim baya güzeldi. Genç bir adama ait insan kalıntılarına rastlayan Léa gözlerini 90'lı yıllarda açar ve bu gizemli ölümü engellemeye çalışırken sürekli farklı bedenlerde uyanmaya başlar. diye açıklamış Netflix konusunu bence güzel ama bir laf vardır canınız neyi isterse onu izleyin diye 😂😂😂
Küba’nın İspanyollar tarafından keşfine değin şu ana kadarki özgürlük mücadelelerini anlatıyor. ABD’nin İspanyollardan kurtarıp adaya kendilerinin çökmesi, ABD’den kurtulup bir diktatörün elinde kalmaları, Fidel Castro’nun babasının zamanında İspanyol bir Küba işgalcisi olması, vaktinde dünyanın şeker fabrikası görevini görmeleri… 1959 devrimine kadar ne devrimler yapmışlar da gene özgür olamamışlar.
Hiçbir Netflix dizisini izlemedim. Film izledim ama, genelde de ortalamanın çok üzerinde olmayan, orta karar filmlerdi. En azından şimdiye dek izlediklerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cuba Libre’yi izliyorum.
Küba’nın İspanyollar tarafından keşfine değin şu ana kadarki özgürlük mücadelelerini anlatıyor. ABD’nin İspanyollardan kurtarıp adaya kendilerinin çökmesi, ABD’den kurtulup bir diktatörün elinde kalmaları, Fidel Castro’nun babasının zamanında İspanyol bir Küba işgalcisi olması, vaktinde dünyanın şeker fabrikası görevini görmeleri… 1959 devrimine kadar ne devrimler yapmışlar da gene özgür olamamışlar.
Hiçbir Netflix dizisini izlemedim.
Film izledim ama, genelde de ortalamanın çok üzerinde olmayan, orta karar filmlerdi.
En azından şimdiye dek izlediklerim.
Breaking Bad bitirmiştim en son. şu an demon slayer izliyorum
Dizi değil de film izledim
Adı ne
A quite place 2
Onun ikisi var mi netflixte?
Evet var diye biliyorum
yuh ben de dun degil onceki gun bitirdim
The witcher , sadece onu izliyorum
The Queen’s Gambit izliyorum
Kırık Kalpler Astroloji güzel bir filmdi
en son elite dizisini bitirmistik