Diziler & Filmler 1 ay Sevgilim zorla bana korku filmi izlettiriyor, nasıl engel olurum? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 20 Izle izle diye beni zorluyor ben erkek olarak dram severim ama bana korku izletiyor bide ısrarla ne yapmaliyim Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Sevgilim zorla bana korku filmi izlettiriyor, nasıl engel olurum? 46 Görüşünü yaz
Steppingstone Fenomen 1 ay Yani engel olman için empati kurması lazım , ısrar etmesi hoş bir durum değil. Anlaşamıyorsanız ortak karar olarak bir gün korku bir gün dram izleyin en orta yollu hali bu sanırım. Zorla da izlenilen bir filmin hiç tadı olmuyor gerçekten. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Küfürtanrısı Xper 5 1 ay Cogu insan sevgilim korku filimi izlemiyor benimle diye yakınrken arkadaş izletiyor diye yakınıyor garip Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
F4T1H-_-1993 Yoda 1 ay Sevmediğini sıkıldığını belirt anlayış göstermen gerektiğini de belirt ona. Mantıklı biriyse zaten anlar durumunu anlayış gösterir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sevdayadahil Yoda 1 ay İstemiyorum izlemek zorunda diyemiyor musun oyuncak olmuşsunuz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Dance_with_Devotion Yoda 1 ay Korku filmleri dolaylı yoldan cinsel gerilim yaratır belki ondan istiyor olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kumral2001 Bilge 1 ay Ulan ben korku filmlerdeki karıları arzuluyorum sen korku filminden korkuyorsun dnfkfklflgog Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
caadıkızz02 Xper 4 1 ay Ağzını açıyorsun ses çıkıyor. Anlamlı seslere konuşmak deniyor. Söylüyorsun mesela ben bunu sevmiyorum bunu seviyorum gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
-PerhapsLove- Guru 1 ay Sevgilin aynı benmiş bu konuda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46Yani engel olman için empati kurması lazım , ısrar etmesi hoş bir durum değil. Anlaşamıyorsanız ortak karar olarak bir gün korku bir gün dram izleyin en orta yollu hali bu sanırım. Zorla da izlenilen bir filmin hiç tadı olmuyor gerçekten.
Cogu insan sevgilim korku filimi izlemiyor benimle diye yakınrken arkadaş izletiyor diye yakınıyor garip
Sevmediğini sıkıldığını belirt anlayış göstermen gerektiğini de belirt ona. Mantıklı biriyse zaten anlar durumunu anlayış gösterir.
İstemiyorum izlemek zorunda diyemiyor musun oyuncak olmuşsunuz
Korku filmleri dolaylı yoldan cinsel gerilim yaratır belki ondan istiyor olabilir
Ulan ben korku filmlerdeki karıları arzuluyorum sen korku filminden korkuyorsun dnfkfklflgog
Ağzını açıyorsun ses çıkıyor. Anlamlı seslere konuşmak deniyor. Söylüyorsun mesela ben bunu sevmiyorum bunu seviyorum gibi
Sevgilin aynı benmiş bu konuda
Sende zorla p*rno izlet
Ayrıl