Eskiden sürekli korku filmi izlerdim hastasiydim resmen çok severdim ama geçen sene bi musallat olayı yaşadım o zamandan sonra izleyemiyorum bile artık hatta izleme fikri bile hoş gelmiyor bu normal mi acaba
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
her şey psikolojik beynin uyarıyor seni herhangi bir yerde bir şey varmış gibi zannediyorsun çok fazla film izlediğin içindir
Hayır filmle ilgisi yok bana musallat olma sebepleri başka çünkü olay bıraktıktan uzun zaman sonra olmuştu izlerken hiçbişey yaşamıyodum
Bilinçaltı denen bir şey var sen farkında olmadan her şey orada toplanır ve beynin birşeyler üretir
Musallat olma sebebi neymiş peki özel değilse söyler misin
Özel söyleyemem maalesef ama biliyorum emindim psikolojik olmadığına içimden bi yerlerde
Film izlemeyi tek deneme 2 3 kişiyle izlemeye çalış belki iyi gelir tek sefer de olmayabilir ama sürekli devam et inanırsan olur tıpkı musallat gibi :)
Musallat diye bir şey yok arkadaşım. Çok etkilenmişsin sadece.
hayır bizzat yaşadım var öyle bişey kardeşim yaşadığım için söylüyorum zaten
Halüsinasyon görmüşsün o zaman. Bir psikiyatriste gitsen iyi olur.
psikolojik olduğuna inanmıyorum öyle şeylerin bi şeyi psikolojik olarak yanında hissedemezsin ya da geçip gittiğini göremezsin
Görürsün. Hatta o kadar gerçek gibi gelir ki hangisi gerçek hangisi halüsinasyon asla ayırt edemezsin. Psikoz nedir bir araştır. Ayrıca halüsinayon sırasında gördüğün, duyduğun, hissettiğin her şey gerçek gibi gelir bunu ayırt edemezsin, daha önce de yazdığım gibi.
Psikolojik olduğuna inanmıyorum ben inançlı biriyim böyle şeyler psikolojik olmaz bi insan psikolojik olarak yanında bişey hissedemez o dediklerin başka şeyler ben 1 senedir iyiyim dualar ettiler okudularda öyle iyi oldum onlar iyi geldi yani
Senin inançlı olman psikolojik rahatsızlıklardan etkilenmeyeceğin anlamına gelmez. Ne yazık ki müslümanlar arasında psikoz ve şizofreni yaygın, bir müslüman olarak söylüyorum bunu. Zaten bu iki mental hastalık beynin gerçeklik merkezini etkileyip, beynin hatalı protein üretmesine sebep olarak kişinin duyularını uyarır. Gerçekte var olmayan kişi, şey, yaratık görür, duyar hissedersin. Altını çizeyim, gerçeklik algısı bozulduğu için psikoz/şizofreni hastası kişi halüsinasyonu gerçeklikten ayırt edemez. Size iyi geceleğine inandığınız şeyleri yapmış ve sağlıklı inançlarınızla iyileşmişsiniz. Ama psikotik ataklar ilerleyip kötüleşebilir. Bunu bir psikiyatriste danışırsanız sizin açınızdan çok iyi olur.
Psikolojik olduğunu bilsem dediğine katılirdim ama değil biliyorum adım gibi
Yinede teşekkürler bide ben bişey görmüyodum karaltilar geçiyodu yanımdan önümden vs hissediyodum falan yani garip rüyalar goruyodum uyumaktan korkuyodum vs
Psikolojik arkadaşım, kendini kandırma. Cin Arap mitolojisindeki bir varlıktır, gerçek değildir. Kuran'da bahsedilen Cin bir yaratık değil bilinmeyen, bilinmez, gizli saklı anlamında kullanılır.
Senin inanç şeklin ve benim inanç şeklim farklı psikolojik değil cin denen varlıklar var musallatta gerçek bişey psikolojik bişeyle musallat çok farklı şeyler cin suresi diye bişey var gidip oku istersen Kuran'da geçer
Arkadaşım bence sen sağlıklı ve bilimsel kaynaklardan oku. Kuran bilimle çelişmez, ki ben kendim Arapçasından okuyorum. Cin suresi'nde de insanları cinlerin varlığıyla korkutup kandıranlardan bahsediyor hatta.
Ne desem bilemiyorum seninle bu yüzden tartışan ama emin ol benim yaşadığım şey psikolojik değil başkasında olup olmamasi beni ilgilendirmez
Bende yaşamadan önce izlemiyordum yaşadıktan sonra ilgimi çekmeye başladı
Ne kadar garip genelde musallat sonrası insan psikolojik olarak baya etki altında olur
Siz nasıl bir şey yaşadınız anlatmak ister misiniz
Ben yanımda hissediyodum sonra siyah karaltilar geçiyodu yanımdan sürekli hemde garip rüyalar gördüm geceleri korkuyodum sabahlarida erkenden kalkıyodum uyuduğum da bişey olucak diye korkuyodum ki normalde geç saate kadar uyuyan biriydim ama uyuyamıyodum işte uykumda bağırıyodum ama sebebini hatırlamıyodum falan
Nasıl kurtuldunuz
Hocaya gittik muska yazdı öyle kurtuldum uzun zamandır iyiyim hâlâ arada bağırıyorum ama uykumda geçende oldu nadirende olsa oluyo onun dışında çoğu etkisi geçti diyebilirim
Anladım kurtulmana çok sevindim zor oluyor
Evet öyle sen neler yaşadında kurtuldun
Benimki uzun ya çok şükür kurtuldum
Nasıl oldu anlatsana neler geldi başına
İzlenme hissi ile başladı sonra zamanla karaltilar geçmeye başladı etrafımda hızlı hızlı arkamda bazen yanımda bi iki kere tam dibimde hissetmistim ve o an aşırı bi gerginlik gelmişti üstüme bi kaç kere rüyalar gördüm garip normalde rüya gören biri değildim bagirdigim zamanlar oldu uyurken vs geceleri uyumaya korkuyodum annemle yatiyodum bu yüzden vs vs ha birde bi kaç kere uyanikla uyku arası bişeyler üstümden yorgan çekti gibi oldu geçen sene ramazan ayında uykudayken bişey bağırdı çok kötüydü sesi hatta bi arada yazın olmuştu buda uykuda bişey gelip bana dokunmustu bağırdım annemi çağırdım hatta buda bi kere oldu böyle şeyler
Önce ruhsal sağlığın için doktora görün. Sonra bunları musallat olmaya yorarsın
musallat diye bi şey yoktur
Umarım yaşamazsın çünkü yaşayan çoğu insan yaşadıktan sonra olduğuna inandı
ses bombasına ayetel kürsü açıp cinlere fırlat
Sen çok korku flimi. izlemisin
Hayır yaşadım korku filmiyle alakası yok bunun çünkü yaşama sebebim korku filmi izlemem değil
Ne yasadin
Bende hep izlerim ne oldu anlatirmisin