İkinci kez bitirdim ve cidden psikoloji falan kalmadı yani. Belki bazısına şey gelebilir bu dediğim ama cidden 15 sezon 327 bölüm ve cidden bilmiyorum ama bence aşırı benimsiyorsun ister istemez ve bana göre zaten hele ilk 5 sezonu abartasız diyorum rahat çoğu diziyi eler. O atmosfer verdiği mesajlar falan cidden mükemmel.
Supernatural'ı bitirdikten sonra insanın hissettiği o boşluk gibisi var mı?
Of en uzun sezonlu bitirdiğim dizi olmaz mı... Gerçekten o kadar alışmıştım ki dün gibi hatırlıyorum en sevdiğim fantastik diziler arasında yer alıyor. O kadar güzeldi ki her şey bütün karakterlere alışılmışlık vardı. Sonra bir anda bitince aşırı boşlukta kalıyor insan.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle öyle. Halan arada carry on wayward çalıyor aklımda 😂. Neyse ama bağlantılı dizi çıkacakmış ama tutar mı bilmiyorum
Hemde nasıl can sıkıntısından Jensen Acklese mesaj atıp senin ben a... Yum dedim 15 sezonda dizi mi biter ln bizi Arka sokaklara mahkum ettin diye yazmıştım.
6-7 Defa izlemişimdir ilk 10 sezonu nasıl benimsedim 2013 de başladı bizim maceramız Çok seviyorum onları :D
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle öyle. Bende yine izlerim zaten çünkü cidden çok iyi hele ki ilk 5 sezon cidden çok üst seviyede. Zaten o kadar güzel olduğu 15 sezon çekildiğinden bile belli zaten. Tutmasa olmazdı ki ilk başta 3 sezon düşünülürken 5 olmuş ve daha sonra işte gittiği yere kadar gidelim demişler ama güzel olmuş. Şahsen son özellikle 3 sezon falan senarist bence cidden konu sıkıntısı çekti diye düşünüyorum ama yine de güzeldi gayet. Sadece özellikle beni en çok üzen kısım Dean yani jensen kendini bu dizide harcadı sadece üzen bu çünkü gerçekten istese bence şu an çok daha iyi yerlerde olabilirdi diye düşünüyorum. Çünkü cidden adam hem çok yakışıklı hemde gayet iyi bir oyuncu.
Kesinlikle yaa.. Ama sam karakterini çok sevemiyorum. Aslında dizi boyunca sam iyimser ama dean sert gibi gösterilse de dean daha fedakar. Sadece sam karakteri bir tık daha duygusal.
Bak o kısım cidden çok değişti bence. Bir ara da Dean aşırı iyimser Sam kötümser gibi oldu ama yaşadıkları şeyler etki etti ister istemez. Ben zaten evet Dean i gerçekten seviyorum. Özellikle Jack konusunda olan tavrı beni aşırı sinir etse de gerçekten mükemmel bir karakterdi.
Yaa cidden neyse. Sam bazı konularda bence Dean den daha iyi davrandı ve mantıklı olan kişi oydu diye düşünüyorum ama yine de Dean bilmiyorum bir başka yaa.