Bu diziyi TV’de yayınlanmaya başladığı ilk zamanlar izliyordum. Başlarda gerçekten gerek senaryoları gerek oyuncu kadrosu ile izlettiriyordu kendini bir şekilde. Daha sonra ciddi anlamda kendini bozmaya ve saçmalamaya başladı dizi. Özellikle ilk sezon finalinin ardından başlayan bölümden itibaren bir kez olsun seyretmedim. Şu an yayınlanmıyor final yaptı diye biliyorum çoktan. Geç bile kalındı diyebilirim finalde. Finaldeki mesajı izlemediğim için bilemiyorum.
Özellikle açıp bir kırmızı odaya bakayım demedim ancak sevmedim Ben bunu bir türlü gördüğüm kadarıyla. Arifti yanılmıyorsam Arif denilen psikolog dizi ilk çekilirken kadının mimiklerini eleştirdi ve herkes adama yüklendi bence o kadar haklıydı ki şu psikolog kadının mimikleri o kadar itici yüzü o kadar itici ki neyini beğenip izliyorlar anlamadım.
Şimdi kalkıp yok sen git şu yaz dizilerine bak yok sen git ihanet konulu aldatma konulu dizilere bak falan diyecekler ama ben onları da beğenmiyorum zaten onları da eleştiriyorum yeri geldiğinde. Bu diziyi de sevemedim üzgünüm belki de çok güzeldir bilmiyorum ancak ben sevemedim sanırım kadının mimiklerine falan da aşırı derecede uyuz oldum.
hayir hak etmiyordu ama bu kadar gelismis bi ulkede anca sadakatsiz gibi erkegin aldatilmasi kadinin evlilik disi cocuk yapmasi kimin elinin kimin cebinde belli olmadigi diziler 999 sezon oynar zaten. apt@l halk
Dizideki hikayeler öyle etkileyici ve oyunculuklar öyle başarılı ki, hikayelere hayat verenler, yaşıyormuşcasına öyle iyi canlandırıyorlardı ki reyting kurbanı mı bilemedim. Bitmesi üzücü olmuş kitlesi vardı.
Ya hayat yeterince dram yeterince kaos yeterince acı. Tutupta bir de akşam televizyonda böylesi psikoloji bozan şeyleri kaldıramıyor benim bünyem. O yüzden Türk dizilerinden de nefret ediyorum kaostan acıdan besleniyoruz “gerçek hayatı işliyoruz” ayağına. Hepsi final yapsın daha da yayınlanmasın
Bi keresinde bölümüne denk gelmiştim, kurgu olsa bile yaşanılan olaylar çok etkileyiciydi. Günlük yaşamda benzer örneklerini yaşayan dünya kadar insan vardır. Kesinlikle hak edemedi
Evet etti ikinci sezon berbattı 20 bölümün tadını başka hiçbir bölüm vermedi ilk önce hevesle istiyorduk en sonlarda izlemiyorum artık yani çünkü sarmıyordu
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yurtdışında da izlenme rekoru çok sanırım öyle duymuştum
Ben kırmızı odayı çok sevmiştim bence final yapmayı hak etmiyordu Çünkü çok fazla gündem olan konuları İşliyordu meltem Cumbul’un kadına şiddet konusu gibi ayrıca hem oyunculuklarıyla hem de müziği ile efsane bir diziydi çok güzel müzikler seçiliyordu özellikte binnur Kaya’nın oyunculuğu çok iyiydi
Finali iyiydi, ben çok severek izlememe rağmen bazı hikayeler gereksiz uzatıldı ve çok sıkmıştı. Özellikle Sadi gereksiz uzadı bence, sonlarını izlemedim. Finlden önceki bir kaç bölümü de izledim diyemem.