KScanlar merhaba, Hakaretli mekanizmaları ile 5d, 7d sinema gibi isimler alan bu simülasyon sinema kabinleri, avmlerde genellikle sinema salonu girişinde yakınlarda olurlar.
Çok gidiyorum ya hatta bir ara korku olan bir tanesine girdim ayağımın orada bir şey sürekli sürtüyor ve o sürtmeye başladığında simülasyon ekranında çimler üzerinde yürüyor oluyorum baktım aşağıya kabloymuş efekt yapmak için koymuşlar sinir etti bitene kadar kabloyu tutmuştum 😂
Cidden hiç izlemedim ama ne kadar 3D olayından uzak olsam bile kesinlikle denemek istiyorum her şeyi. Bu zaten apayrı dünyada olacakmış ismi geliyor bana bakalım , ileride şu kısıtlı zamanlarım bitsin deneyeceğimi düşünüyorum.
Aynen hocam animasyonlar kısa oluyor ama evde film izlemek için masajlı, serinlik, duruma göre sıcaklık spreyle doğa kokusu filan sıkan o koltuklardan iyi olur
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Hareketli koltuk ve çeşitli mekanizmalar eşliğinde 5D, 7D sinema gibi isimlerle adlandırılan simülasyon filmleri izlediniz mi?