Güneydoğu olurdu.. Yemekleri o kadar iyi ki diyet bozdurur. Hatta evleneceğim kadının mardinli olmasından yanayım o derece ilgim var :D Bir de karadeniz turu falan yaptım ben gördüm , yedim doydum oralara ilk tercihim hep güneydoğu olacak artık.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
en yakın arkadaşım mardinli, gerçekten yemekleri leziz kültürünü bilemem de. :D
Valla yalan yok güzel bir güneydoğu turu yapardım. Mardin, Antep, Urfa, Diyarbakır.. Hem doğal ve tarihî güzellikleri hem de gastronomi açısından tam gezilip görülecek yerler.. 😋😋
Kesinlike Doğu bölgesine giderdim. Geçen gün 1 ay kadar Van'da kalan arkadaşım ağır et yemekleri olduğu için aç kaldığını söyledi ama bence tam benlik. Et ve şerbetli tatlılarıyla anılan yerlere giderim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onca güzelim nimetin içinde aç kalınır mı hiç ya, ben olsam gömerdim.😋
Ben de Karadeniz derdim çünkü hem Karadenizliyim hem de Karadenizin daha görmediğimiz bir sürü geleneksel yemekleri var ayrıca tarihi ve kültürü açısından çok önemli bir yer
Benim babam aslında Trabzon doğumlu ama Samsun’a Göç ediyorlar Ben de Ankara doğumluyum ama babam Samsunlu olduğu için Samsunluyum ve Samsun daha çok seviyorum Ankara’dan
Trabzon has Karadeniz zaten. Samsun’a hiç gitmedim daha doğrusu Karadeniz’e cidden merak ediyorum. Ankara’da deniz yok ya bir de pek matah gelmiyordur ondan da sana.