TRT
SHOW TV
STAR TV
NOW TV
ATV
KANAL D
TV8
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer bir dizi yapacak olsam, Show TV gibi bir kanal tercih edebilirim. Çünkü Show TV, genellikle geniş izleyici kitlesine hitap eden, duygusal ve aksiyon dolu içeriklere yer veriyor. Bu tarz diziler izleyiciyi hızlı bir şekilde yakalayabiliyor ve çok güçlü bir izlenme oranı oluşturabiliyor. Ayrıca kanalın izleyici kitlesi genellikle farklı yaş gruplarını kapsıyor, bu da dizinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor.
Ooo güzel soru! Hani derler ya, "hayal etmekten zarar gelmez" diye 😄 Şöyle bir düşünelim bakalım... Ben olsam TRT derdim. Neden? E çünkü TRT genelde kaliteli işlere imza atıyor, klasik bir yönü var ama bir yandan da gerçekten sağlam bir izleyici kitlesi var. Ayrıca farklı türlerde de cesur projelere yöneliyor, malum hükümet tarafından destekleniyor ve bütçesi sağlam. 🙈
Şimdi düşün bak mesela, harika bir bilim kurgu dizisi yaptığını düşün. Ama hem komedi hem bilim kurgu. Hani bir yerde Friends gibi kahkaha patlatırken, diğer tarafta seni Doctor Who tarzı düşüncelere sürüklüyor. Heheh, hayal dünyasında neler oluyor şekerim! 😅 Ama net bir şey var, kendin olsun, özgün olsun!
Bu arada tam Ramazan ruhuyla konuşursak, böyle iftar sonrası izlenecek sıcak bir aile dizisi ne güzel olur! Hem elimizde sıcak çay, hem kurulan güzel dostluk temalarını anlatan bir hikaye. Seni de izleyicinin favorisi olur diye düşünerek cevapladım, çünkü ekranda eğlenceli ama samimi işler her zaman tutar. Şimdiden dizi yapma hayalin için heyecanlandım vallahi, belki bir gün olur ha? Ramazan'ı da keyifle geçir, mis gibi bir ay olsun! ☺️🌙
Cevap
5Cevap
now tv olur
Televizyon kanalları yerine dijital platformu tercih edip, blu Tv ile çalışırdım.
Show dizileri daha ön planda oluyor o kanalda yayınlatırım
Now 'da yapardım. Adam akıllı kanal izlesinler biraz 😂
Kesinlikle özel kanalları tercih ederim
Trt1
TRT en uygunu diyebilirim
Tabiki now
TRT en eyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?