Spoiler verecek insanlar önceden uyarmalıdırlar ki yanlışlıkla olsa bile tıklamasınlar insanlar.

Kardeşim ilk önce tebrik ederim seni. Ben genelde film veya dizi izlemeden önce herhangi bir forum sitesine ya da sosyal mecraya bakmam o filmle alakalı. Çünkü muhakkak ben sizin biri onunla alakalı bir yorum yapıyor. Ve böylelikle spoiler yemekten kurtuluyorum.
Allah razı olsun hocam , çok teşekkür ederim ve evet ben de o hafta hiç bakmam.
spoiler durumuna pek takılmam
çünkü bir şeyin olduğunu öğrenmek nasıl olduğunu öğrenmek değildir
önemli olan nasıl olduğudur bu da görerek izlenerek anlaşılır
Farklı bir bakış açısı
Ben mutlu olurum seviyorum spoiler verilmesini o sahneyi once zihnimde canlandiriyorum izlemeden bir fikir oluşuyor kafamda izleyince kıyaslıyorum ikisini kitap okurkende en son sayfasini okurum bazen aradan bir sayfa açar okurum rastgele
farklı bakış açısı
eğer bunu kasıtlı olarak yapıyorsa karşımdaki ister istemez bir tepki koyarım ki bir daha yapmasın bunu. boşlukta bulunup, istemeden yaptığı bir şeyse sıkıntı etmem yine izleyeceğim varsa izlerim her türlü ben.
Kasıtlıysa evet tepki ben de koyarım :D İnsanın hevesini kursağında bırakan arkadaşları olmasın.
Ya çok incesin bende seni çok tebrik ederiiiim
Vay hayırlı olsun etiketler
@aynadakiajan teşekkür ederiz.🙏🏻
Ama kıskandım beni eden olmadı tebrik, 2 hafta mı oluyor ne.
@aynadakiajan teşekkür ederiz hocam sizin de öyle tebrikler
Böylede zorla kendini sevdiren misafir çocuğu gibi olduk 🤪 ama bende teşekür ederim
@aynadakiajan ben sizi ilk gördüğümde fenomendiniz zaten. Yine de tebrikler.😃
Cevap
4Cevap
Ben rahatsızlık duymuyorum. Sevdigim filmleri tekrar tekrar izlemeyi seviyorum hatta.. Sonunu bildigim icin daha guvende hissettiriyor..
ben rahatsız oluyorum ya spoilerdan
Spo severim genelde ama bazen sinirim bozulur ve nefret saçarım
hiç sevmem hevesim gider
Vatan millet düşmanı der soverim😂 bunlari çok uzak diyarlara topluca göndermek lazım. Birbirilerine spoiler verip dursunlar.
Sosyal medyaya bakmiyorum ki spoiler almayim zevki tavan izleyim keyfik bozulmasin..
Samimiyete bağlı tabi ama aylarca beklediğim bir filmle ilgili en can alıcı şeyi söylerse kazara üzerine su dökebilirim :)
Samimiyet olsa bile ben zamanında bimden 2 poşet abur cubur almıştım lakin eve geldiğimde arkadaşım 1 cümleyle lost dizisini bitirdi benim için :(
kötü olmuş :)
Öncelikle hayırlı olsun fenomen olmuşsun sinir olmaktan başka bir şey yapamıyorum maalesef anca sinir oluyorum o kadar
Çok kibarsın teşekkür ederim. Çok sinir bozucu bir olay.
Rica ederim ben teşekkür ederim
Çok sinir oluyorum. Ağzınım ortasına vurasım geliyor
o an agresiflik bende de oluyor ya evet.
uyuz olduğumu belli edip, misliyle karşılık veriyorum..
Sövüyorum ya da dövüyorum çok titizim bu konuda.
Ha sert tepkiler diyorsun hocam :D
Kanka şiddete meyilli birisi değilim normalde ama bunu kasıtlı olarak yapıyorsa kendime engel olamıyorum yani şurda 40 yılda bir kafa dağıtıp izlediğim şeyin heyecanını yaşamak istiyorum yani bu hevesimin içine sıçılmasına katlanamıyorum kfjfhdhdhdbd
Ama sen sosyal medya için demişsin yeni farkettim. Ondada şikeyet edip engelliyorum işte jxjdbxjbdjx
Bilmiyorum ama bu konuda bir fikrim yok
bence sinir olurdun ya tahmin sadece :D
Şu an tam konuya vakıf değilim ama eğer öyle diyorsan sanırım olabilirdim az çok anladık zaten tercihleri 😅
Spoiler olayından etkilenmem.
Gıcık oluyorum
Evet ben de gıcık oluyorum..
Filmlere ilgi duyuyorsun herhalde öyleyse eğer bana 3-5 fantastik veya bilim kurgu filmi önerebilir misin?
Son soruma gel bakayım herkes görsün nasiplensin sdjfs
Hemen geliyom
söverim
gıcık olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?