Diziler & Filmler Hangi yeşilçam filmi sizi daha derinden etkilemiştir? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapımı ve konusu itibariyle sizde derin etki bırakan filmler listesi sunuyorum. Hangi başarılı yapıt unutulmaz listesinin başında gelir? Selvi boylum al yazmalım Vesikalı yarim Canım kardeşim Uçurtmamı vurmasınlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yeşilçam filmi sizi daha derinden etkilemiştir? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Steppingstone Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Tüm zamanların 1 numaralı aşk ve dram filmi. Daha iyisini görmedim doğrusu. Bıkmadan defalarca izlememe rağmen her izleyişimde ağlıyorum. Gerek senaryosu ve müzikleri, gerek oyunculuğu, gerekse kalitesiyle mükemmel bir film. Mutlaka izlenmeli.10/10 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Uçurtmamı Vurmasınlar filmini sevmiştim. Selvi boylum al yazmalım filmi de ayrı bir güzel ama 🌸 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Uçurtmayı vurmasnlar dramatik Başrop karakteri aslnda bir cocuk 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Canim kardeşimle benzer hislerim yasadi o cocuk Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Selvi boylum al yazmalım bana göre 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Hepsi de iyi film ama özellikle o gerçekten sonu itibariyle akilda kalici kalan bir filmdi. Yorumla