Ya evet izlerim , cidden köpek balığı temalı filmler aşırı aksiyon ve hayatta kalma mücadelesi oluyor. Ben size en son izlediğim bir filmi önereyim belki izlememişsindir. Filmin adı Meg: Derinlerdeki Dehşet senaryo , oyunculuklar, yaratıcılık , çekim tekniği ve kalitesi çok iyi olan bir köpek balığı filmiydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36Ya evet izlerim , cidden köpek balığı temalı filmler aşırı aksiyon ve hayatta kalma mücadelesi oluyor. Ben size en son izlediğim bir filmi önereyim belki izlememişsindir. Filmin adı Meg: Derinlerdeki Dehşet senaryo , oyunculuklar, yaratıcılık , çekim tekniği ve kalitesi çok iyi olan bir köpek balığı filmiydi.
64.media.tumblr.com/.../...72OAj1xe4p5io3_500.gifv
Eskiden çok izlerdim :D şimdi güzel bir yapım olursa bakarım tabi en son Jason'ın baş rolünde oynadığı megi izlemiştim. izlemediysen Tavsiye ederim.
İzlemişliğim varda bazıları aşırı saçma, bilim kurgu filmleri bile yanında daha mantıklı kalıyor
Sanırım en son ortaokulda izlemiştim. Sonralarda afişlerini görmek yeterli oldu.
Nesi gerçekçi yarısı animasyon yarısı oyuncakla çekiliyor bir ton dandirik efekt
Pirana filmleri güzel
Ben genelde kopekbaligi oluyorum. Balığı yiyorum
Evet bir kaçtane izlemiştim
Çok severim